Mama mladého hokejistu prišla o premiérový gól syna v NHL. Umývala si ruky

Mitch Marner slávi gól so svojimi spoluhráčmi.
Mitch Marner slávi gól so svojimi spoluhráčmi. (Autor: TASR/AP)
SITA|17. okt 2016 o 13:52

Devätnásťročný útočník svojím gólom rozhodol o výhre Toronta.

TORONTO. Premiérový presný zásah v zámorskej NHL si v piatok pripísal na svoje konto mladý útočník Toronta Mitch Marner, no jeho mama Bonnie prišla o výnimočný okamih v športovom živote svojho potomka.

Iba 19-ročný mladík si otvoril strelecký účet v profilige už v 12. minúte domáceho duelu proti Bostonu (4:1), keď vo víťaznom súboji zvýšil na 2:0 a v konečnom účtovaní bol jeho presný zásah víťazný.

V tom čase však jeho mama nebola na tribúne, zábery kamier tam našli iba otca Paula a jedno voľné miesto.

"Bola som na toalete. Práve som si umývala ruky, keď celá hala začala oslavovať. A potom som začula, že gól strelila šestnástka a uvedomila si: 'O môj Bože, veď to je Mitch!' Utekala som na tribúnu a opýtala sa na autora gólu. Po informácii, že ho dal Marner, mi nik neveril, že som jeho mama. Ukázala som im však telefón a tešila sa s nimi z gólu," opísala situáciu Bonnie Marnerová počas jednej z komerčných prestávok na stanici TSN.

Bonnie Marnerová celú situáciu zobrala s úsmevom a rovnako to vnímal aj jej syn Mitch. "To je skvelé," poznamenal po vzhliadnutí rozhovoru s jeho mamou.

"Vďaka tomu si z nej budem môcť robiť zábavu pekne dlho," dodal útočník Toronta. Správu priniesol oficiálny web zámorskej NHL.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»Mama mladého hokejistu prišla o premiérový gól syna v NHL. Umývala si ruky