Malkin pravdepodobne vynechá Zápas hviezd, ohrozená je aj účasť Bobrovského

Jevgenij Malkin oslavuje jeden zo svojich gólov. V NHL patrí medzi najlepších hráčov. V Zápase hviezd si však pravdepodobne pre zranenie nezahrá.
Jevgenij Malkin oslavuje jeden zo svojich gólov. V NHL patrí medzi najlepších hráčov. V Zápase hviezd si však pravdepodobne pre zranenie nezahrá. (Autor: SITA/AP)
SITA|22. jan 2015 o 12:02

Ruský útočník sa zranil v súboji s Philadelphiou. V stredu absolvoval rozkorčuľovanie pred zápasom s Chicagom, ale napokon nenastúpil.

PITTSBURGH. Ruský hokejista Jevgenij Malkin z Pittsburghu Penguins pravdepodobne vynechá pre zranenie víkendový Zápas hviezd v Columbuse.

Center sa zranil v utorok v súboji s Philadelphiou. V závere tretej tretiny odišiel do šatne a už sa nevrátil. V stredu absolvoval rozkorčuľovanie pred súbojom s Chicagom, ale napokon trénerovi oznámil, že nemôže hrať.

Informácie o zdravotnom stave Malkina zatiaľ nie sú k dispozícii.

Bývalý držiteľ Art Ross Trophy a Hartovej trofeje je momentálne štvrtý v tabuľke produktivity súťaže. Na svojom konte má 51 bodov za 19 gólov a 32 asistencií.

Aj o takéto hokejové kúsky možno prídu diváci na Zápase hviezd.

Penguins trápia zdravotné problémy kľúčových hráčov. Podľa TSN bol v stredu na vyšetreniach aj Kris Letang.

Obranca má pravdepodobne po zákroku Zaca Rinalda z Philadelphie otras mozgu.

Zápasu hviezd sa možno nezúčastní ani brankár Columbusu Sergej Bobrovskij. V dueli proti Winnipegu pre zranenie v dolnej časti tela opustil bránku v 28. minúte.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»Malkin pravdepodobne vynechá Zápas hviezd, ohrozená je aj účasť Bobrovského