Liverpool sa dohodol s West Hamom na príchode Benayouna

SITA|11. júl 2007 o 12:24

LIVERPOOL 11. júla (SITA, AFP) - Kluby anglickej futbalovej Premier League FC Liverpool a West Ham United sa dohodli na prestupovej čiastke za stredopoliara Yossiho Benayouna, ktorého v najbližších dňoch ...

LIVERPOOL 11. júla (SITA, AFP) - Kluby anglickej futbalovej Premier League FC Liverpool a West Ham United sa dohodli na prestupovej čiastke za stredopoliara Yossiho Benayouna, ktorého v najbližších dňoch predstavia ako novú akvizíciu na Anfield Road. Dvadsaťsedemročný Izraealčan sa v uplynulých týždňoch stal jedným z hlavných cieľov prestupových plánov trénera "The Reds" Rafaela Beniteza. V uplynulých dňoch však dostal prednosť proces súvisiaci s príchodom španielskeho kanoniera z Atlética Madrid Fernanda Torresa. "Prestup by mal byť hotovou vecou do 48 hodín. Každý hráč musí byť šťastný, keď si ho vyberie Liverpool. West Ham zostane navždy v jeho srdci, ale je čas posunúť sa o úroveň vyššie," tlmočil Benayounove slová jeho agent Ronen Katzav.

Benayoun v máji podpísal s "kladivármi" novú päťročnú zmluvu. Do Anglicka prišiel v júli 2005 zo španielskeho tímu Racing Santander.

Opačným smerom ako izraelský záložník zamieril v utorok útočník Liverpoolu Craig Bellamy, ktorý sa s West Hamom dohodol na päťročnej zmluve. Príchod waleského reprezentanta stál "Hammers" 7,5 milióna libier.


Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»Liverpool sa dohodol s West Hamom na príchode Benayouna