Leo Brichta sa predstaví na RFA v Ostrave, preverí ho skúsený domáci bojovník

(Zdroj: RFA)
Vladimír Bilohuščin|24. máj 2022 o 09:48

Promotér RFA Boris Marhanský oznámil viacero zaujímavých noviniek.

OSTRAVA. V pondelok večer vysielala RFA na svojom Instagrame ďalší live stream, kde promotér Boris Marhanský hodnotil spätne Grand Opening, prezradil zmeny v rámci organizácie a aj to, na čo sa môžu fanúšikovia tešiť na najbližšom turnaji v Ostrave.

Najväčśiu pozornosť pútalo oznámenie zápasu jednej z najväčších hviezd organizácie Lea Brichtu.

Jeden z hlavných zápasov ponúkne súboj pod pravidlami thajského boxu v malych rukaviciach a diváci sa môžu tešiť na duel Lea Brichtu a domáceho Vítězslava Rajnocha.

Zastupca gymu JMFS a bojovník prestíźnej ligy ACA si o Brichtu zažiadal už po prvom Warm up turnaji a jeho želanie sa mu tak splnilo.

Rajnoch tak doplní svojho tímového kolegu Vojtecha Garbu, ktorého duel RFA predstavila už na podujatí Grand Opening. V hlavnom zápase sa Garba stretne s chorvátskou hviezdou a premožiteľom Attilu Végha Goranom Reljičom.

Ďalšie zápasy by mala organizácia oznámiť v priebehu najbližších týždňov.

Okem zápasov priniesol promotér aj informáciu, že Petr Vágner končí v RFA. Boris Marhanský oznámil, že zmluvu so známym českým moderátorom mali na dva turnaje a po vzájomnej dohode sa zhodli na nepokračovaní v spolupráci. Náhradu organizácia oznámi čoskoro.

A to nebolo všetko. RFA totiž oficiálne mení dátum turnaja v Brne, ktorý sa prekrýval s turnajom organizácie Oktagon MMA.

„Turnaj sa presúva na 24. október,” informoval počas streamu Boris Marhanský a doplnil, že v septembri sa môžeme taktiež tešiť na ďalší zaujímavý turnaj, tentokrát v hlavnom meste Maďarska.

Organizácia dáva na turnajoch priestor viacerým maďarským zápasníkom, čo sa podľa slov Borisa Marhanského pretavilo do zaujímavých čísel predaja PPV v Maďarsku.

RFA sa teda pokúsi ešte viacej preniknúť na maďarský trh a otvárací turnaj v Budapešti tak bude prvou ostrou skúškou.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Leo Brichta sa predstaví na RFA v Ostrave, preverí ho skúsený domáci bojovník