VIDEO: Má to v krvi. Pozrite si unikátny smeč syna LeBrona Jamesa

Reprofoto
Reprofoto (Autor: twitter)
Martin Kozinka|16. aug 2022 o 18:25

Mladý basketbalista ukazuje svoj potenciál vo veľkom.

PARÍŽ. Syn jedného z najlepších a najúspešnejších basketbalistov histórie LeBrona Jamesa tento týždeň ohúril divákov vo Francúzsku.

V zápase sa okrem iného objavili aj synovia basketbalových legiend, ako napríklad Justin Pippen (otec Scottie Pippen), Ashton Hardaway (otec Penny Hardaway), či druhý syn LeBrona Bryce. Mladíci nastupujú na zápasy turnaja AX Euro Tour za tím California Basketball Club. 

Bronny preniesol loptu sám z vlastnej polovice na súperovu, pričom proti nemu stál iba jeden brániaci hráč, ktorý to nakoniec aj “schytal”.

Sedemnásťročný Bronny James dokázal loptu zakončiť vo vzduchu cez brániaceho hráča.

Na krásny moment zareagoval aj jeho hrdý otec, 37-ročný LeBron James.

Toto bol len ďalší moment pre pyšného otca, ktorý len minulý týždeň vyjadril, ako začína byť emotívny, keď sleduje jeho synov Bronnyho a Bryca hrať spoločne na palubovke.

Okrem neho na video so smečom reagovali aj iné hviezdy NBA, ako napríklad Stephen Curry, Ja Morant či Donovan Mitchell.

Až neuveriteľne podobné porovnanie zakončení priniesol portál ESPN. Ten si spomenul na smeč LeBrona proti Portlandu zo sezóny 2017/18.

Bronny hrá na pozícii rozohrávača s výškou 190 cm. V blížiacej sa sezóne bude hrávať za univerzitu v Kaliforní Sierra Canyon.

Hovorilo sa aj o jeho pôsobení v G-League, nakoniec sa po zvážení v rodine rozhodli, že hra na univerzite bude pre neho lepšia. 

Samozrejme, vždy sa nájde niekto, komu sa takýto moment nepáči. Športový analytik Fox Sports a verejne známy kritik LeBrona Skip Bayless si rýpol do Bronnyho na Twitteri:

"Hej Bronny...pôsobivé. Ale tvoj otec by to zvládol ľavou rukou. Tentokrát ti to ešte prejde."

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Halové športy»Basketbal»VIDEO: Má to v krvi. Pozrite si unikátny smeč syna LeBrona Jamesa