Lašák je stále bez tímu

Ján Lašák
Ján Lašák (Autor: čtk)
SITA|24. sep 2009 o 11:13

Brankár slovenskej hokejovej reprezentácie Ján Lašák je naďalej bez nového klubu. Aktuálne trénuje s Pardubicami, kde má stále platný kontrakt.

PARDUBICE. Brankár slovenskej hokejovej reprezentácie Ján Lašák je naďalej bez nového klubu. Po piatich sezónach v Pardubiciach sa totiž dostal na vedľajšiu koľaj, na ktorú ho odsunul navrátilec Dominik Hašek.

Lašák má s Pardubicami dohodu, že sa jeho zmluva preruší na jednu sezónu. Počas tejto pauzy by mal pôsobiť v inom klube, no slovenský gólman si zatiaľ nenašiel nového zamestnávateľa.

"Dosť dlho bolo ticho. No v posledných dňoch sa to začalo hýbať. Dúfam, že to dopadne dobre. A keď sa mi nepodarí zohnať angažmán na celú sezónu, tak aspoň na nejaké dva mesiace na skúšku," povedal v rozhovore pre portál idnes.cz tridsaťročný Ján Lašák.

Majster sveta z Göteborgu 2002 nemá v pláne návrat na Slovensko. "Preferujem iné súťaže, ale nehovorím nie. Každopádne už chcem mať klub, v ktorom by som mohol chytať. Zatiaľ trénujem s Pardubicami, sledujem ich zápasy, učím sa od Dominika Hašeka," poznamenal odchovanec zvolenského hokeja, ktorý pre Pardubice vychytal v roku 2005 majstrovský titul v najvyššej českej súťaži.

Nachádzate sa tu:
Domov