Lampard o odvete: "Bude to určite fantastický večer"

SITA|26. apr 2007 o 13:12

LONDÝN 26. apríla (SITA) - Stredopoliar anglického prvoligového futbalového klubu FC Chelsea Frank Lampard po stredajšom prvom stretnutí semifinále Ligy majstrov 2006/07 na Stamford Bridge proti FC Liverpool ...

LONDÝN 26. apríla (SITA) - Stredopoliar anglického prvoligového futbalového klubu FC Chelsea Frank Lampard po stredajšom prvom stretnutí semifinále Ligy majstrov 2006/07 na Stamford Bridge proti FC Liverpool (1:0) dúfa, že v konečnom účtovaní nebude ľutovať premárnenie dvoch obrovských gólových príležitostí. Dvadsaťosemročný rodák z Romfordu sa hneď na začiatku duelu ocitol v prvej čistej šanci, no brankár "The Reds" Pepe Reina osvedčil svoj postreh. Španielsky gólman sa aj v druhom dejstve blysol skvelým zákrokom pri druhej veľkej príležitosti anglického reprezentanta a veľkou mierou sa tak pričinil o to, že jediným presným zásahom ostal v Londýne ten z 29. min v podaní ofenzívneho stredopoliara Joa Cola. "Mohli sme vyhrať aj vyšším rozdielom, ale taký je futbal. Za normálnych okolností šance, ako boli tieto, bez problémov premieňam. Avšak na druhej strane je dobré, že sme neinkasovali."

V súčasnosti pravdepodobne nie je v Anglicku lepší tím na bránenie jednogólového náskoku ako Mourinhove mužstvo. Lampard je pred budúcotýždňovou odvetou optimistom a verí, že Chelsea si vybojuje postup do aténskeho finále (streda 23. mája na Olympijskom štadióne). "Liverpool je veľmi silný tím, v domácom prostredí si určite vypracujú nejaké šance. Som presvedčený o tom, že na Anfield Road budú oveľa nebezpečnejší, avšak aj my tam pôjdeme so vztýčenými hlavami," uviedol Frank Lampard a dodal: "Určite nás prídu povzbudiť aj naši fanúšikovia. Celkovo očakávam fantastický večer, ktorý si budeme všetci dlho pamätať."


Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Liga majstrov»Lampard o odvete: "Bude to určite fantastický večer"