Lampard najlepšie plateným hráčom v Premier League

SITA|14. aug 2008 o 13:50

LONDÝN 14. augusta (SITA) - Futbalista anglického veľkoklubu FC Chelsea Frank Lampard, ktorý v stredu s "The Blues" podpísal nový päťročný kontrakt a ukončil tak špekulácie o svojom možnom letnom odchode ...

LONDÝN 14. augusta (SITA) - Futbalista anglického veľkoklubu FC Chelsea Frank Lampard, ktorý v stredu s "The Blues" podpísal nový päťročný kontrakt a ukončil tak špekulácie o svojom možnom letnom odchode do iného klubu, sa podľa všetkého stane najlepšie zarábajúcim hráčom Premier League. Podľa informácií bulvárneho denníka "The Sun" by 30-ročný stredopoliar mal týždenne zarábať 151 000 libier. Denník "The Guardian" síce informoval o tom, že doteraz nezverejnená týždenná gáža reprezentanta Albiónu by sa mala pohybovať bližšie k hranici 140-tisíc libier, aj v tomto prípade by však Lampard predstihol klubového spoluhráča Johna Terryho (131-tisíc libier týždenne).

V priebehu letného prestupového obdobia sa v kuloároch uvažovalo o tom, že odchovanec West Hamu United by mohol prestúpiť do talianskeho Interu Miláno, ktorého trénerom sa nedávno stal Lampardov bývalý mentor a tréner "The Blues" José Mourinho.

"V Chelsea chcem ukončiť svoju profesionálnu kariéru. Už som to v minulosti viackrát povedal a po podpise tejto zmluvy som veľmi šťastný. Dúfam, že v nasledujúcich piatich rokoch budem platným hráčom tímu," povedal pre oficiálnu klubovú internetovú stránku Lampard, ktorý v 369 zápasoch vo farbách neúspešného finalistu ostatnej sezóny Ligy majstrov 2007/2008 nastrieľal 110 gólov a v historickej tabuľke najlepších klubových kanonierov mu patrí priebežná siedma priečka.

Nachádzate sa tu:
Domov