Lampard je najväčší profesionál, s akým kedy Mourinho pracoval

Frank Lampard.
Frank Lampard. (Autor: Sita/AP)
SITA|11. júl 2008 o 13:00

Hlavný kormidelník talianskeho prvoligového futbalového klubu Inter Miláno Jose Mourinho vyhlásil, že stredopoliar anglického FC Chelsea Frank Lampard je najväčší profesionál.

LONDÝN 11. júla (SITA) - Hlavný kormidelník talianskeho prvoligového futbalového klubu Inter Miláno Jose Mourinho vyhlásil, že stredopoliar anglického FC Chelsea Frank Lampard je najväčší profesionál, s akým kedy pracoval počas svojej trénerskej kariéry.

"Je to trochu iná osobnosť, nie je taký extrovertný ako väčšina futbalistov. Je to hráč, ktorý sa viac koncentruje na tréning a ide do neho s väčšou vážnosťou ako ktokoľvek iný," skonštatoval nový kouč "nerazzurri", ktorý by práve Lamparda rád priviedol zo Stamford Bridge na San Siro. Vedenie Chelsea však oznámilo, že nevstúpi s Interom do rokovaní o prestupe 30-ročného kreatívneho stredopoliara, ktorý má s "The Blues" ešte rok platný kontrakt.

"Nikdy nie je spokojný so svojím výkonom, vždy sa chce ešte zlepšiť a učiť nové veci. Ak urobí v zápase nejakú chybu, na najbližšom tréningu vždy zostane na trávniku aj o hodinu dlhšie a snaží sa nacvičiť si presne tú situáciu, v ktorej zlyhal. Je to naozaj neskutočný profesionál," dodal portugalský kouč na margo reprezentanta Albiónu v interview na internetovej stránke www.feelfootball.com.

Nachádzate sa tu:
Domov