Lampard chváli Ancelottiho

SITA|4. jún 2009 o 16:31

Stredopoliar anglického futbalového veľkoklubu FC Chelsea Frank Lampard sa pochvalne vyjadril na adresu nového trénera "The Blues" Carla Ancelottiho.

LONDÝN.

Tridsaťročný záložník Lampard verí, že v osobe bývalého kormidelníka AC Miláno nájde londýnsky tím veľkú osobnosť s charizmou a zároveň fantastického kouča. Lavičku mužstva zo Stamford Bridge po tejto sezóne opustil Holanďan Guus Hiddink, ktorý sa bude venovať už len ruskej reprezentácii.

"Každý, kto s ním už niekedy pracoval, si myslí to isté - Ancelotti je výnimočným človekom i trénerom. Nič iné ani nemôžete očakávať od kouča, ktorý priviedol AC Miláno k niekoľkým ligovým titulom i dvom triumfom v Lige majstrov. Nikdy som nemal problém s trénermi. Myslím si, že rovnaké to bude aj s Ancelottim," vyhlásil Lampard v rozhovore pre britskú televíznu stanicu BBC. Jeden z najlepších stredopoliarov na svete sa momentálne pripravuje s národným výberom "Albiónu" na sobotňajší kvalifikačný duel európskej časti bojov o postup na budúcoročné majstrovstvá sveta v Juhoafrickej republike proti Kazachstanu.

Nachádzate sa tu:
Domov