Kytnár predĺžil do konca sezóny zmluvu s Banskou Bystricou

Kytnár (vpravo) v zápase proti Skalici.
Kytnár (vpravo) v zápase proti Skalici. (Autor: TASR)
SITA|11. nov 2014 o 12:39

Pôvodne mal slovenský útočník kontrakt na prvé dva mesiace sezóny, pred ktorou mu nevyšiel angažmán v Kazachstane.

BANSKÁ BYSTRICA. Hokejový útočník Milan Kytnár sa počas reprezentačnej prestávky dohodol s vedením HC ´05 Banská Bystrica na predĺžení zmluvy do konca sezóny 2014/2015.

Pod Urpínom pôsobí 25-ročný rodák z Topoľčian od začiatku ročníka a pôvodne mal s klubom zmluvu na prvé dva mesiace sezóny.

"V Banskej Bystrici dohrám sezónu. Po predošlých dvoch mesiacoch sme spoluprácu predĺžili do konca sezóny. Rozhodol som sa tak aj preto, lebo v Banskej Bystrici dostávam dosť priestoru a myslím si, že potrebujem sezónu, v ktorej budem veľa hrávať a môžem urobiť nejaké body," povedal v rozhovore pre Hokejportal.net Milan Kytnár.

V momentálne treťom tíme extraligovej tabuľky nastúpil hráč, ktorého do NHL draftoval Edmonton zo 127. miesta v roku 2007, zatiaľ na 18 stretnutí, strelil v nich šesť gólov a pridal sedem asistencií.

Pôvodne pred touto sezónou mieril do Karagandy, ale napokon sa s klubom nedohodol na financiách. Kytnár si počas kariéry obliekal už aj dresy Topoľčian, Kelowny, Saskatoonu, Vancouveru Giants, Oklahomy City, Edmontonu, Stocktonu, Hämmeenlinny, Slovana Bratislava a Karlových Varov.

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Slovensko»Kytnár predĺžil do konca sezóny zmluvu s Banskou Bystricou