O návrate Krajčovič do MMA nevedel. Vlasto Čepo: Stále spracovávam, čo sa stalo

Krajčovič (vľavo) v súboji s Gumiennou.
Krajčovič (vľavo) v súboji s Gumiennou. (Autor: Oktagon MMA)
SvetMMA|29. júl 2023 o 21:32

O zápase svojej partnerky nevedel, no vzápätí jej na sociálnej sieti zložil veľkú poklonu.

PRAHA. Piatkový turnaj na pražskej Štvanici priniesol okrem iného aj jedno veľké prekvapenie. Po takmer štyroch rokoch sa nečakane v zápase MMA predstavila bývalá úspešná postojárka Lucia Krajčovič.

V prvom zápase na podujatí Oktagon 45: špeciál sa Krajčovič stretla s Różou Gummienou.

Zaujímavosťou duelu bol fakt, že sa fanúšikovia o tom, že nastúpi do zápasu s Gumiennou práve Krajčovič dozvedeli až priamo na turnaji.

Nemenej prekvapeným ako bola divácka kulisa na pražskej Štvanici pri nástupe Lucii Krajčovič bol zaiste aj jej partner Vlasto Čepo.

Ako totiž vyplynulo v pozápasovom rozhovore totiž dokázala Krajčovič udržať fakt, že bude mať zápas v MMA aj pred ním.

Sám Vlasto Čepo sa k návratu Krajčovič vyjadril v sobotu podvečer na sociálnej sieti Instagram.

„This Girl is on Fire alebo BMF! Stále spracúvam čo sa stalo a treba mať poriadne ,,gule” a srdce nato aby tento človek urobil.

Popri všetkom čo robí, po tri a pol ročnej prestávke od MMA, pôrod, 0d tréningov MMA, len postoj. V tajnosti, zrazu zápas proti tvrdej Poľke, do toho potrhané šľachy v ruke a mezokaín proti bolesti, vystúpim z lietadla a zrazu mi hore telefón, ale tak to je Ona.

Vždy si ide za svojim a je to dôkaz, že naozaj sa dá aj nemožné, tí čo majú rodinu, deti, svoj biznis, do toho trénujú ako Lucka, tak to vedia oceniť. Samozrejme vždy tu budú mudrlanti.

To už teraz viem, že môžem len napísať, to je ich najväčší úspech a že ich aj v tomto štádiu rozobrala ako LEGO. Mám veľa toho čo som povedal, nebudem to rozpisovať, ja viem ako to je, my life PRETTY BEAST,“ napísal bývalý slovenský šampión v boxe.

Aj keď Krajčovič nakoniec v zápase po troch kolách súperke z Poľska podľahla, už pri vyhlasovaní výsledku dali fanúšikovia najavo, že si známa bojovníčka vyslúžila ich rešpekt a úctu.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»O návrate Krajčovič do MMA nevedel. Vlasto Čepo: Stále spracovávam, čo sa stalo