Kouč Hodgson sa ospravedlnil fanúšikom Liverpoolu

SITA|31. dec 2010 o 13:55

Tréner futbalistov anglického prvoligového klubu Liverpool FC Roy Hodgson sa verejne ospravedlnil za možnú rozhorčujúcu interpretáciu svojich predchádzajúcich slov o nedostatku podpory z tribún.

LONDÝN.

"Určite ma mrzí, ak som sa priaznivcov nebodaj dotkol. Sú totiž najlepší v krajine. V žiadnom prípade som na nich nechcel zaútočiť, moje vyjadrenia boli defenzívne. Je mi jasné, že pod vplyvom neuspokojivých výsledkov sa budem ocitať pod paľbou. Nezriekam sa zodpovednosti," skonštatoval na tlačovej besede nástupca španielskeho kormidelníka Rafaela Beníteza, ktorý medzičasom skončil v Interi Miláno.

Hodgson po stredajšej domácej ligovej prehre "The Reds" 0:1 s vtedy posledným Wolverhamptonom skonštatoval: "Odkedy som prišiel na Anfield Road, nevnímam chýrnu podporu z tribún."

Držiteľ osemnástich titulov LFC sa nachádza len 3 body nad pásmom zostupu a v hľadisku sa objavil napríklad plagát s nápisom "Vráť sa, Rafa". Hodgson vyzval prívržencov klubu na prejavenie výraznejšej priazne mužstvu namiesto kritiky a na internetových stránkach sa hneď objavili petície za jeho odvolanie.

Kouč sa pre bookmakerov stal favoritom v stávke na muža, ktorý najbližšie skončí vo funkcii v rámci Premier League. Skloňovaným menom pri hľadaní pokračovateľa na lavičke je legendárny Kenny Dalglish. Liverpool v sobotu bude hostiť Bolton Wanderers a v prípade neúspechu sa môže dostať "pod čiaru" v tabuľke.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»Kouč Hodgson sa ospravedlnil fanúšikom Liverpoolu