Kouč Atlética Madrid obhajuje stiahnutie Agüera

SITA|28. feb 2009 o 15:41

Nový kouč španielskeho futbalového klubu Atlético Madrid Abel Resino napriek nespokojnosti fanúšikov považuje svoje rozhodnutie stiahnuť z ihriska útočníka Sergia Agüera za správne.

MADRID. Nový kouč španielskeho futbalového klubu Atlético Madrid Abel Resino napriek nespokojnosti fanúšikov považuje svoje rozhodnutie stiahnuť z ihriska útočníka Sergia Agüera na začiatku druhého polčasu utorňajšieho prvého duelu osemfinále Ligy majstrov proti FC Porto za správne.

Dvadsaťročný Argentínčan opúšťal trávnik za priaznivého stavu 2:1, ale súper dokázal vyrovnať. Tréner Resino si následne vypočul na svoju adresu veľa kritiky od priaznivcov Atlética.

"Či by som to urobil opäť? Prečo nie? Cítil som, že je to správne rozhodnutie. Nik nie je nedotknuteľný a týka sa to aj Agüera. Keď hrá dobre, je pre nás dôležitý, nemôže však byť na ihrisku vždy," skonštatoval kouč bielo-červených a dodal: "Verejnosť je silná a môže sa rozhodnúť pre akýkoľvek názor. Ja však nemôžem vysvetľovať každý môj krok, nemám na to čas," povedal Resino.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Španielsko»Kouč Atlética Madrid obhajuje stiahnutie Agüera