Koštrna je v zápasovej nominácii Wolverhamptonu

SITA|27. apr 2012 o 15:21

Osemnásťročný mladík debutoval v prvom tíme "vlkov" v lete, keď zasiahol do niekoľkých prípravných duelov.

LONDÝN. Slovenský mládežnícky futbalový reprezentant Kristián Koštrna figuruje v zápasovej nominácii anglického tímu Wolverhampton Wanderers na sobotňajší zápas 36. kola Premier League na pôde Swansea City.

"Dozvedel som sa to po štvrtkovom zápase rezervných tímov proti Manchestru United. Zatiaľ nie som nervózny, uvidíme, ako to bude počas stretnutia. Som veľmi rád, že som sa dostal do nominácie, a dúfam, že tento sen sa neskončí," uviedol odchovanec trnavského futbalu pre agentúru SITA.

Osemnásťročný mladík debutoval v prvom tíme "vlkov" v lete, keď zasiahol do niekoľkých prípravných duelov. V aktuálnej sezóne vybehol na trávniky elitnej anglickej súťaže doteraz len Martin Škrtel, stabilný člen základnej jedenástky FC Liverpool.

Na súpiske FC Everton síce figuruje brankár Ján Mucha ml., no jeho sporadické zápasové príležitosti sa obmedzujú na pohárové súťaže.

Wolverhamptonu ročník 2011/2012 nevyšiel podľa predstáv, po 35 kolách patrí tímu posledná priečka s 23 bodmi a už nemá šancu na udržanie sa v Premier League.

Doteraz vyhralo mužstvo iba päť zápasov, naposledy začiatkom februára na ihrisku Queens Park Rangers.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»Koštrna je v zápasovej nominácii Wolverhamptonu