Kincl aj Vémola kvôli zápasu v Prahe odmietli ponuky Bellatoru

Vladimír Bilohuščin|3. máj 2018 o 02:00

Kincl ukázal aj dôkaz o rokovaní s Bellatorom.

Odkedy na svetlo sveta vyplávali informácie o zápase Kincl vs Vémola, neprestávajú slovné výmeny medzi oboma účastníkmi utíchať. A nie je tomu tak ani v posledných dňoch, keď sa obaja ´kohúti´ do seba púšťajú vo vysokom tempe.

Vémola v posledných týždňoch odvolal až dva zápasy kvôli problémom s prieduškami. A práve to má byť dôvod Kinclovej výzvy na duel. ´Terminátor´ sa totiž nazdáva, že súper pozná jeho zdravotný stav, keďže je v spojení s organizáciou XFN. Na toto vyhlásenie Kincl promptne odpovedal. „Robíš si srandu, že ťa vyzývam kvôli tvojmu zdravotnému stavu? Ja neviem, ako to funguje vo svojom imaginárnom vesmíre, ale keď v hocakej spoločnosti na planéte Zem opustíš nejakú funkciu, tak ti tá firma neposkytuje žiadne zákulisné informácie.“ Kincl pracoval pre XFN na pozícii matchmakera, v súčasnosti sa už ale zameriava na svoju kariéru.

Touto výmenou ale nič neskončilo, Kincl totiž prezradil, že pre neho je zápas s Vémolom natoľko dôležitý, že odmietol lukratívny kontrakt s organizáciou Bellator, ktorá je momentálnou dvojkou na svetovej scéne po UFC. To ale zasa nebolo pochuti Vémolovi, ktorý taktiež údajne dostal ponuku bojovať na veľkolepom podujatí Bellator 200 a spochybnil výšku Kinclovho kontraktu.

„Nech vám už prestane klamať. Máme na karte v Londýne 5 chlapcov z LSF a viem presne koľko platia za prvé 3 zápasy. Je to asi štvrtina toho, čo za mňa dostane v O2! Tú zmluvu neposiela Bellator tajne, môže vám ju ukázať a nie vás vodiť za nos.“

Konečné slovo vo výmene názorov mal nakoniec Kincl, ktorý zverejnil konverzáciu s Bellatorom, kde síce vyčiernil konkrétnu sumu za duel, šlo ale o 5-miestne číslo, pričom si na konto mohol pripísať aj prémiu 10 tisíc dolárov. A to už je veru príjemná čiastka.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Kincl aj Vémola kvôli zápasu v Prahe odmietli ponuky Bellatoru