Khabib Nurmagomedov a Donald Cerrone si vymenili názory na Twitteri

Dominik Balik|7. apr 2016 o 02:00

Khabib má naozaj na zápasy smolu. Veď po toľkých zraneniach sme boli tak blízko vytúženého návratu. Ferguson sa ale zranil a na scénu tak prichádza Donald Cerrone

Potom, čo Tony Ferguson odstúpil od svojho zápasu na UFC on FOX 19  s Khabibom Nurmagomedovom, objavilo sa viacero špekulácií o tom, kto, alebo či vôbec niekto, bude ochotný postaviť sa v krátkej dobe proti „The Eagle“ Nurmagedovovi.

Nie je žiadnym prekvapením, že Donald „Cowboy“ Cerrone sa tejto šance chytil vo veľmi krátkom čase a ponúkol možnosť, že práve on sa rád postaví do klietky proti Khabibovi. Avšak krátko po tom, čo UFC tento zápas medzi oboma borcami dalo na papier a všetko vyzeralo byť dohodnuté, Cerrone údajne podľa Khabiba utrpel zranenie rebra. Cerrone krátko na to vyhlásil na Twitteri, že zranený nie je, čo viedlo Khabiba, aby ukázal svoju podpísanú zmluvu.

K.N. – Paráda, práve som podpísal zmluvu na zápas s ‘Cowboyom‘ vo váhe do 170lb a on si o tri hodiny na to zranil rebrá a od zápasu odstúpil. Akýkoľvek iný súper na 16. apríla??

C.C. – Nič mi nie je...

K.N. – Podpíš zmluvu, tešim sa na teba.

C.C. – Nie je to moja vina, že si bol zranený štyri roky. UFC nechce, aby si dostal výprask v 170ke. Ja bojujem vždy.

K.N. – Podpísal som zmluvu a zničím ťa o dosť horšie, než to urobil Rafael dos Anjos. Nemusíš sa báť.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Khabib Nurmagomedov a Donald Cerrone si vymenili názory na Twitteri