Kanouté žiada od FC Sevilla viac peňazí

SITA|9. júl 2007 o 19:42

SEVILLA 9. júla (SITA) - Útočník španielskeho prvoligového futbalového klubu FC Sevilla Frederic Kanouté žiada od svojho zamestnávateľa viac peňazí. Reprezentant Mali tým podmienil svoje zotrvanie v kádri ...

SEVILLA 9. júla (SITA) - Útočník španielskeho prvoligového futbalového klubu FC Sevilla Frederic Kanouté žiada od svojho zamestnávateľa viac peňazí. Reprezentant Mali tým podmienil svoje zotrvanie v kádri úspešného obhajcu Pohára UEFA, v opačnom prípade by sa údajne chcel vrátiť do najvyššej anglickej súťaže Premier League. “Musím sa porozprávať s vedením klubu o zvýšení môjho platu. Chcel by som zarábať viac peňazí. V Seville som šťastný, ale chcem byť rovnako dobre ohodnotený ako moji spoluhráči,” cituje pondelňajšie vydanie denníka El Pais 29-ročného kanoniera, ktorý prišiel do Sevilly v auguste 2005 z Tottenhamu Hotspur za 6,8 milióna eur. Kanouté sa ďalej vyjadril, že ak by opustil tretí tím z uplynulej sezóny Primera Division, chcel by odísť do Anglicka.

Kanouté prispel víťazným gólom k zisku španielskeho Kráľovského pohára pre FC Sevilla v minulom ročníku, okrem toho zaznamenal bývalý hráč West Hamu a Olympique Lyon 21 ligových presných zásahov. Sevilla stanovila výšku odstupného za Kanoutého na 15 miliónov eur.


Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Španielsko»Kanouté žiada od FC Sevilla viac peňazí