Kaká je pre nás nenahraditeľný, tvrdí Ronaldo

SITA|30. dec 2009 o 17:21

Brazílsky futbalový stredopoliar Kaká je pre španielsky veľkoklub Real Madrid nenahraditeľný.

MADRID. Tvrdí to jeho hviezdny spoluhráč a letná posila z Manchestru United Cristiano Ronaldo.

Špílmacher, ktorý prišiel do "bieleho baletu" z AC Miláno za 65 miliónov eur, chýba kvôli pruhu od konca novembra. Za ten čas však Real vyhral vo všetkých štyroch zápasoch a zdá sa, že mu to ide lepšie bez prínosu 27-ročného brazílskeho záložníka.

"Nech si každý hovorí čo chce, ale Kaká je fenomenálny. Dúfam, že sa rýchlo vráti, lebo je pre nás nenahraditeľný," uviedol Portugalčan Ronaldo pre denník Marca. Víťaz Zlatej lopty v roku 2007 Kaká sa vrátil do tréningového procesu začiatkom tohto týždňa a možno už bude k dispozícii v nedeľňajšom zápase s Osasunou v Pamplone.

Ronaldo hráčom s najväčším profitom v histórii klubu

Podľa informácii športového denníka AS sa Cristiano Ronaldo stal hráčom, ktorý priviedol do klubovej kasy Realu Madrid najväčší profit v histórii.

Na tejto pozícii nahradil anglického reprezentačného stredopoliara Davida Beckhama, keďže podľa ekonomických špecialistov dokázal svojim príchodom zarobiť klubu na reklamách 80 miliónov eur.

V októbri sa Ronaldo dohodol s dizajnérskou firmou Armani, že bude prezentovať ich spodnú bielizeň a rifle v novej reklamnej kampani, ktorá začne v januári. Okrem iných spojil svoju tvár s firmami ako Nike, Coca-Cola či Extra Joss.


Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Španielsko»Kaká je pre nás nenahraditeľný, tvrdí Ronaldo