Justin Gaethje: Teším sa na to, ako ma Eddie Alvarez udrie do tváre, bude to vojna

Adrián Mečiar|1. sep 2017 o 02:00

Justin Gaethje sa už nevie dočkať duelu s Eddiem Alvarezom.

Justin Gaethje je mnohými odborníkmi či fanúšikmi považovaný za najzaujímavejšieho bojovníka na svete. 'The Highlight' sa preslávil svojimi fenomenálnymi súbojmi, najmä v organizácii WSOF, či naposledy už aj v oktagone UFC, keď v momentálnom zápase roka porazil Michaela Johnsona. Gaethjemu sa po vynikajúcom debute naskytla príležitosť postu trénera v populárnej a už legendárnej reality show The Ultimate Fighter. 26. séria TUF korunuje historicky prvú šampiónku ženskej mušej váhy. Koučom druhého tímu, ako i Gaethjeho súperom na začiatku decembra, bude Eddie Alvarez, bývalý šampión Bellatoru i UFC. Justin ani pred týmto duelom neplánuje zmenu jeho štýlu, ktorý odborníci považujú za šialený alebo samovražedný.

„Myslím, že je to pre mňa skvelý matchup. Som od neho rýchlejší, som celkovo výrazne lepším atlétom a Eddie už navyše starne. Podľa mňa má najlepšie roky za sebou, ale stále je pre mňa mimoriadne nebezpečným súperom, nemôžem ho nijako podceniť. Určite to bude poriadna vojna, snáď sa ma Eddie v klietke ´pokúsi zabiť´. Milujem tieto typy zápasov a Eddie by mi mohol dať to, po čom túžim, súboj plný násilia."

„Mimochodom, byť ním, dávam si pozor na prednú nohu, pretože moje kopy by jej mohli narobiť veľké problémy."

Gaethje si je tiež veľmi dobre vedomý toho, že aj Alvarez má oproti nemu nejaké výhody.

„Veľmi dobre ho poznám, takže viem, akú hrozbu pre mňa predstavuje. Bol som jeho fanúšikom už počas môjho štúdia na strednej škole, stále som jeho fanúšik a vždy ním budem. Teším sa na to, ako ma udrie do tváre."

„Rozhodne bude mať obrovskú výhodu v skúsenostiach. Bojuje dlhé roky, zažil toho veľa. 100%-ne nebude nervózny, keď nastúpi na duel proti mne. Veď už bojoval s Conorom McGregorom v hlavnom zápase obrovského podujatia."

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Justin Gaethje: Teším sa na to, ako ma Eddie Alvarez udrie do tváre, bude to vojna