Jeho klub získal v novej sezóne len bod. Rusnák bude mať v MLS nového trénera

SITA|21. mar 2017 o 08:54

Jeff Cassar v klube skončil, klub dočasne povedie tréner brankárov.

SANDY. Slovenského futbalistu Alberta Rusnáka bude po návrate z reprezentačného zrazu čakať v klube nový tréner.

Real Salt Lake má po troch zápasoch v novej sezóne severoamerickej Major League Soccer (MLS) nulu v kolónke víťazstiev, s jedným bodom na konte je predposledný v Západnej konferencii a vedenie sa rozhodlo uvoľniť šéfa realizačného tímu Jeffa Cassara.

"Chceme sa poďakovať Jeffovi za jeho prínos k úspechom Realu Salt Lake v uplynulých desiatich rokoch vrátane úspešnej sezóny 2009," uviedol majiteľ klubu Dell Loy Hansen na oficiálnej stránke rsl.com.

"Jeff si vždy vedel zachovať dôstojnosť, vynikajúco reprezentoval našu organizáciu. Jemu a jeho rodine želám v budúcnosť veľa úspechov," dodal.

Real Salt Lake za Cassarovej éry dvakrát bol vo finále MLS, v roku 2009 mu rozstrel zo značky pokutového kopu proti Los Angeles Galaxy priniesol titul. V roku 2011 ako prvý klub MLS postúpil do finále Ligy majstrov zóny CONCACAF.

Cassar začal v sezóne 2007 ako asistent Jasona Kreisa, hlavným trénerom sa stal v roku 2014. Mužstvo dočasne prevezme tréner brankárov Daryl Shore.

Súčasťou predsezónnych zmien bolo aj angažovanie Alberta Rusnáka. Dvadsaťdvaročný krídelník prestúpil do Realu začiatkom januára z holandského FC Groningen, podpísal kontrakt na tri roky s ročnou opciou.

Záujem o Rusnákove služby mali aj AS Rím, Swansea City a FC Watford. Rusnák sa v troch zápasoch za RSL gólovo nepresadil.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Ďalšie súťaže»Jeho klub získal v novej sezóne len bod. Rusnák bude mať v MLS nového trénera