Je veľmi dobrý a tvrdý. Očitý svedok opísal bojovníka, ktorý zranil Deáka

Po sparingu skončil Deák v nemocnici.
Po sparingu skončil Deák v nemocnici. (Autor: Instagram/Tomáš Deák)
SvetMMA|5. júl 2023 o 19:05

Júlový zápas musel kvôli zraneniu zrušiť.

BRATISLAVA. Slovenský bojovník Tomáš Deák má za sebou nepríjemný zážitok. Pred týždňom utrpel na tréningu knokaut a sanitka ho musela previesť do nemocnice.

Ostrý sparing vo Viedni skončil veľkou tržnou ranou na pere, ľahším otrasom mozgu a stratou pamäte.

Svedkom tohto incidentu bol aj bojovník Oktagonu Vladimír Lengál, ktorý po boku Slováka sparingový tréning absolvoval.

A práve kolo pred Deákom mal i on možnosť okúsiť tvrdosť neznámeho borca. Ihneď si uvedomil, že si naňho musí dať veľký pozor.

"Je to tak. Okamžite som totiž spoznal, že tento chlapec je vážne veľmi ostrý. Ostrý a neúprosný. Koniec koncov myslím, že bol možno z Čečenska, kde sa to podobnými typmi asi len hemží.

Ale nebol nijako zákerný, skôr len veľmi dobrý a tvrdý. Jeden z najšikovnejších, čo tam v ten deň spárovali. Dal som si s ním prvé kolo a utvrdil sa v tom, že v jeho prípade bude lepšie si dávať fakt bacha.

Len ma mrzí, že som to nepovedal aj Tomášovi," vyhlásil Lengál v rozhovore pre portál kaocko.cz.

Nešťastný sparing a ani sprchu po ňom si Deák vôbec nepamätal. "Bol mimo, môj tréner ho tam kriesil. Keď Tomáš vstal, priznal, že si na nič nespomína. Potom sa tomu síce smial, sanitka pre neho ale išla veľmi rýchlo," uviedol bojovník Oktagonu.

Po noci strávenej v nemocnici slovenského bojovníka prepustili. Pamäť sa mu začala pomaličky vracať a už v pondelok sa vrátil do gymu, no ako sám pocítil, ešte si musí dať pauzu.

"Po tréningu som mal hrozné návaly v hlave. Išiel som teda popoludní za neurológom a ten mi nakázal, že dva až tri týždne nesmiem robiť vôbec nič. A to je celkom zlé.

Zvlášť, keď sme sa s ACA predbežne dohodli, že mi iný zápas dajú hneď začiatkom septembra. Za súčasnej situácie si ale myslím, že sa tento termín bohužiaľ nestihne," uviedol Deák.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Je veľmi dobrý a tvrdý. Očitý svedok opísal bojovníka, ktorý zranil Deáka