Je sympatický chalan, no som o triedu inde, hovorí Vémola o Ďatelinkovi

Dávid Lukáč|13. jan 2021 o 01:00

„Musím sfúknuť Ďatelinku a obhájiť titul,“ tvrdí Karlos.

Karlos Vémola (30-6) zakončil rok 2020 tromi víťazstvami v rade a ziskom titulu strednej váhy organizácie Oktagon MMA. Pre Šport.sk prezradil „Terminátor“ tohtoročné plány, ktoré zahŕňajú aj súboj s Milanom Ďatelinkom (8-4).

„Chcem aspoň 4-5 zápasov a titul aj v poloťažkej váhe. Budem prvý šampión dvoch váhových kategórií v Oktagone,“ hovorí Vémola o vyhliadkach do roku 2021.

„Prvý súboj v roku je jasný, musím sfúknuť Ďatelinku a obhájiť titul. Nie je iný vyzývateľ, ktorý by si zaslúžil šancu. Je sympatický chalan, no som o triedu inde a najskôr v marci to ukážem.

Je mladý, podľa mňa by mohol ešte rok alebo dva počkať. Keď ale chce, aby som ho uťal v rozlete, pokojne,” verí si český bojovník, ktorý nezabúda ani na Samuela „Piráta” Krištofiča (13-3), svojho dávneho rivala.

„Ak po Ďatelinkovi zostanem v strednej váhe, seknem ho. Chcel som ho už skôr, no utekal do iných organizácií a váhových kategórií. Máme nevybavené účty a aspoň trochu naštvem Attilu Végha (trénera Krištofiča).”

Ostatne, pre Végha má Vémola aj odkaz, v ktorom nezabúda na vzájomnú odvetu. „Prajem mu veľa zdravia, rodinného šťastia a nech sa udržiava vo forme. Rešpektujem, že nechce zápasiť bez divákov. Keď sa však vrátia, tlak na neho bude rásť. Keď bude späť, prídem si po to, čo mi vzal v novembri 2019. Ak ukončí zápasnícku kariéru, poprajem mu všetko dobré do trénerskej. No odveta bude, akože sa volám ‚Terminátor’,” uzatvára pre Šport.sk.

Foto: Oktagon MMA

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Je sympatický chalan, no som o triedu inde, hovorí Vémola o Ďatelinkovi