Jarolím zatiaľ ostáva trénerom Slavie Praha

SITA|26. sep 2010 o 11:22

Minimálne do najbližšej reprezentačnej prestávky povedie futbalistov Slavie Praha doterajší tréner Karel Jarolím. Výsledok sobotňajších rokovaní klubu s koučom zverejnila internetová stránka "červenobielych".

PRAHA.

Jarolím po piatkovej prehre 0:3 v Uherskom Hradišti so Slováckom v 10. kole Gambrinus ligy ponúkol predstavenstvu Slavie svoju rezignáciu. Po dlhých rokovaniach ju klub neprijal s tým, že sa situáciou bude zaoberať až počas reprezentačnej prestávky, ktorá je plánovaná od 4. októbra. Rovnaký zámer vyjadrilo vedenie Slavie už pred piatkovým duelom.

"V piatok nás čaká ďalšie stretnutie proti silnému súperovi z Plzne, na ktoré sa tím musí pripraviť. Nechceli sme ho nepremysleným rozhodnutím vystaviť ešte väčšiemu tlaku. Hodnotenie a závery doterajších výsledkov nechceme robiť unáhlene, rovnako ako prípadné personálne zmeny v realizačnom tíme," povedal generálny riaditeľ zošívaných Miroslav Platil.

Ambiciózna Slavia je po neúplnom desiatom kole v tabuľke najvyššej českej súťaže až na 9. mieste a od prehry v pondelkovom derby so Spartou sa v klube otvorene hovorí o kríze.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Ďalšie súťaže»Jarolím zatiaľ ostáva trénerom Slavie Praha