Janečka z Rimavskej Soboty do Dukly Banská Bystrica

SITA|19. sep 2008 o 12:10

Slovenský futbalista Marek Janečka (nar. 9. 6. 1983) odchádza zo svojho doterajšieho pôsobiska MFK Rimavská Sobota a prestupuje do Dukly Banská Bystrica.

BRATISLAVA - Dvadsaťpäťročný pravý obranca tak mení dres aktuálne 3. tímu I. ligy (druhá najvyššia súťaž) za corgoňligového účastníka spod Urpína, ktorému však patrí po 8. kole až posledné 12. miesto so šiestimi bodmi.

"Marek podpísal s Banskou Bystricou trojročný kontrakt bez opcie. Od štvrtka 18. septembra už s Duklou aj trénuje, v najbližších dňoch by sme Janečkov transfer mali definitívne administratívne vybaviť a doriešiť. Pondelkový televízny duel proti Žiline pravdepodobne ešte nestihne, následne by však už mal byť Banskej Bystrici k dispozícii," uviedol pre agentúru SITA licenčný agent SFZ Vladimír Varga, ktorý Janečku na rokovaniach zastupoval.

Bývalý hráč Spišskej Novej Vsi prišiel v lete 2006 do Rimavskej Soboty, kde sa vypracoval na jednu z opôr tímu z Gemera. V januári tohto roku bol na skúške v českom klube FC Tescoma Zlín, v jeho prípade sa niečo "šuchlo" aj v súvislosti s MŠK Žilina či ŠK Slovan Bratislava.


Najčítanejšie
Najnovšie
4 hod
24 hod
7 dní
Nachádzate sa tu:
Domov