Jan Blachowicz už myslí na návrat do klietky, vyzýva Anthonyho Smitha

Dávid Lukáč|7. mar 2019 o 01:00

Príjme nedávny titulový vyzývateľ výzvu od Poliaka?

Jan Blachowicz sa snaží rýchlo dostať späť do zápasového kolotoča, a vyzýva muža, ktorý práve bojoval o titul poloťažkej váhy UFC.

Blachowicz (23-8 MMA, 6-5 UFC) v stredu na sociálnych sieťach uverejnil výzvu adresovanú Anthonymu Smithovi (31-14 MMA, 7-4 UFC), ktorý uplynulý víkend na UFC 235 prehral na body so šampiónom Jonom Jonesom (24-1 MMA, 18 -1 UFC).

„Počul som, že Anthony Smith chce odvetu s Jonom Jonesom. Každý vie, že sa to tak skoro nestane kámo. Pozície sú už teraz nastavené. Ja som voľný, ty si voľný - poďme na to. Obaja máme čo dokázať,“ odkazuje Blachowicz v príspevku, v ktorom označil aj prezidenta UFC Danu Whitea.

Vzhľadom na momentálny stav poloťažkej váhy môže byť Blachowiczova výzva naozaj adekvátna. Poliak prehral na turnaji UFC Praha s Thiagom "Marreta" Santosom (21-6 MMA, 13-5 UFC), ktorý sa zdá byť ďalší na rade pre šampióna Jonesa, ktorý poľahky vybavil posledného vyzývateľa Smitha.

Predtým, ako Blachowicz prehral so Santosom v Prahe, bol na víťaznej vlne štyroch zápasov. Smith mal zase pred zápasom s Jonesom na konte tri víťazstvá po sebe.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Jan Blachowicz už myslí na návrat do klietky, vyzýva Anthonyho Smitha