Jan Blachowicz: „Knedlíky, hranolky, studené pivo, jdeme do Prahy."

Adrián Mečiar|22. dec 2018 o 01:00

Blachowicz sa už teraz okrem zápasu teší aj na české pochúťky.

Foto: MMAJunkie.com

Fanúšikovia sa dočkali, UFC konečne oznámilo hlavný zápas pre premiérový turnaj konajúci sa v Českej republike. Diváci v pražskej O2 aréne napokon budú svedkami duelu medzi Janom Blachowiczom (23-7 MMA, 6-4 UFC) a Thiagom Santosom (20-6 MMA, 12-5 UFC).

Podľa oficiálneho rebríčka pôjde o stret aktuálnej štvorky a sedmičky poloťažkej váhy. Blachowicz vyhral svoje posledné štyri duely, Santos zas ťahá 3-zápasovú víťaznú šnúru a v posledných ôsmich súbojoch bol prekonaný len raz, čo iba svedčí o obrovskej kvalite tohto duelu.

Blachowicz sa na zápas v Prahe očividne teší už teraz. Veď odkaz k oficiálnemu oznámeniu súboja napísal v češtine: „Knedlíky, hranolky, studené pivo, jdeme do Prahy."

UFC okrem toho oznámilo aj zápas medzi Stefanom Struveom (28-11 MMA, 12-9 UFC) a Marcosom Rogériom de Limom (16-5-1 MMA, 5-3 UFC). Najmä pre Holanďana, ktorý má na konte tri prehry v rade, sa bude jednať o mimoriadne dôležitý zápas. Čo sa týka Struveovej ďalšej kariéry v UFC, tá takmer určite závisí od výsledku tohto súboja.

Aktuálna štartovka turnaja UFC on ESPN+3:

Jan Blachowicz vs. Thiago Santos (hlavný zápas večera)

Lucie Pudilová vs. Liz Carmouche

Stefan Struve vs. Marcos Rogério de Lima

Magomed Ankalaev vs. Darko Stošic

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Jan Blachowicz: „Knedlíky, hranolky, studené pivo, jdeme do Prahy."