James Vick: Mal som ťažšiu cestu ako ostatné ľahké váhy v UFC

Dávid Lukáč|25. aug 2018 o 02:00

James Vick je na Justina Gaethjeho pripravený.

Ak sa James Vick cíti pripravený na svoj veľký okamih, je to preto, lebo sa k nemu dostal po ťažkej ceste.

Vick povedal, že prežil "strašnú" zmluvu od šou The Ultimate Fighter, dve veľké operácie a prácu na plný úväzok, ktorú musel vykonávať počas svojho pôsobenia v UFC pri stúpaní nahor v rankingu ľahkých váh.

"Niektorí z týchto chlapcov za celý svoj život nikdy nemali prácu," povedal Vick, ktorý bude v sobotu čeliť Justinovi Gaethjemu pre MMAjunkie. "Takže mám pocit, že som mal ťažkú cestu. Ale cítim aj to, že som preto psychicky silnejší ako všetci títo chlapi."

Gaethje (18-2 MMA, 1-2 UFC) opakovane povedal, že Vick (13-1 MMA, 9-1 UFC) nebude schopný odolať jeho veľkej ofenzíve, keď sa stretnú v hlavnom zápase podujatia UFC Fight Night 135. Vick ale tvrdí, že takýto prístup súpera bude jeho pádom.

"Spôsob, akým bojuje a spôsob, akým bojujem ja... (Gaethje) nebude akceptovať, že bude mimo dosahu a prehrávať na body," povedal Vick. "Radšej by bol knokautovaný. Tak príde a niečo schystá. Nabehne si do niečoho, keď bude skracovať vzdialenosť."

Hoci je Gaethje známy tým, že vtiahne svojich protivníkov do hlbokých vôd, Vick trvá na tom, že má potrebnú vytrvalosť.

"Som si vedomý toho, čo robí, a bol by som hlúpy, keby som nevenoval pozornosť jeho lowkickom a tempu, s ktorým prichádza," povedal Vick. "Ale nikdy som v žiadnom zápase nemal problém s kardiom. Nikto ma nikdy neunavil. To je miesto, kde sa on zhoršuje. Myslí si, že nie som mentálne pripravený."

"Stanú sa buď dve veci. Buď bude rýchlo knokautovaný, alebo pôjdeme do vojny. Ale podľa môjho názoru som mentálne silnejší ako on. Nemusím takto bojovať. Takže, keď príde štvrté alebo piate kolo, ak budem prehrávať na body, uvidíte, kto sa zakúsne do chrániča a kto je frajer," uzatvára Vick.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»James Vick: Mal som ťažšiu cestu ako ostatné ľahké váhy v UFC