Podľa Voráčka sa sezóna už nedohrá. Nevie si to predstaviť

Jakub Voráček.
Jakub Voráček. (Autor: TASR)
TASR|25. apr 2020 o 09:20

Čech berie prerušenie ligy ako letnú prestávku.

PRAHA. Podľa českého hokejistu Jakuba Voráčka sa prerušená sezóna zámorskej NHL už nedohrá. Útočník Philadelphie Flyers si nevie predstaviť, že by tímy dokončili ročník v lete po trojmesačnej pauze.

Tridsaťročný krídelník si momentálne užíva voľno, ale je pripravený kedykoľvek opäť začať s tréningom.

"Myslím si, že sa sezóna nedohrá. Je to môj názor, môžem sa mýliť. Hovorí sa o tom, že ju chcú dohrať v lete, ale neviem si predstaviť, že všetky tímy budú sezónu dohrávať po trojmesačnej pauze.

Dúfam len, že ak by sa pokračovalo, tak by sa hralo normálne vo Philadelphii, v Chicagu a na štadiónoch plných ľudí. To je moje želanie," citoval ho portál idnes.cz.

Vedenie profiligy momentálne hľadá možnosti ako dohrať sezónu. V hre je úvaha, že by sa celý zvyšok odohral v troch či štyroch mestách. Táto možnosť sa Voráčkovi príliš nepáči.

Útočník Philadelphie sa vrátil do rodnej krajiny v polovici marca. "Myslím, že sa nezačne hrať skôr ako v júni či júli. Takže teraz relaxujem a keby sa to začalo hýbať k lepšiemu, mal by som osem týždňov času na prípravu. Teraz je to pre mňa normálna letná prestávka, len o dva tri mesiace skôr," povedal.

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»Podľa Voráčka sa sezóna už nedohrá. Nevie si to predstaviť