Israel Adesanya napriek výhre nie je spokojný so svojím výkonom

Adrián Mečiar|17. apr 2018 o 02:00

´The Last Stylebender´ nie je spokojný s výhrou na body, súperov chce ukončovať pred limitom.

Israel Adesanya patrí k najväčším prospektom pôsobiacim v UFC. Bývalý úspešný kickboxer sa predviedol hneď vo svojom februárovom debute, v ktorom si poradil s Robom Wilkinsonom.

O dva mesiace na to dostal 'The Last Stylebender' príležitosť predviesť sa na hlavnej karte podujatia UFC on Fox 29.

Adesanyovi možnosť ukázať na voľnej televízii nevyšla podľa predstáv, hoci aj naďalej zostáva neporazený. Adesanya po prvýkrát v kariére nedokázal svojho oponenta ukončiť pred časovým limitom a nakoniec zvíťazil na split decision. „Nie som s tým spokojný, no beriem výhru," povedal nigérijský rodák po dueli, „ako zvyknú vravieť moji tréneri, výhra je výhra, no mne to nestačí. Zápasy chcem ukončovať pred limitom. Štve ma, že sa mi to tentoraz nepodarilo.”

Niet sa čomu diviť, že Adesanya chce ukončovať zápasy ešte pred limitom. Nechať svoj osud v rukách bodových rozhodcov sa vždy nevypláca a takmer sa o tom na vlastnej koži presvedčil aj sám Adesanya, ktorý neskrýval rozčarovanie nad verdiktom Chrisa Leeho, ktorý sa priklonil na stranu jeho súpera. „Nechápem, ako to mohol nabodovať pre neho. Vôbec tomu nerozumiem. V treťom kole mal takedowny, no v prvých dvoch som ho rozoberal na kúsky.”

„USADA by mala začať testovať aj rozhodcov. Nemôžete predsa bodovať zápas, keď ste zhúlení.”

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Israel Adesanya napriek výhre nie je spokojný so svojím výkonom