Icardi presvedčil majiteľov PSG. Už sa uvažuje o stálom prestupe

Mauro Icardi.
Mauro Icardi. (Autor: AP/Michel Euler)
SITA|29. okt 2019 o 14:34

Prišiel do Francúzska na hosťovanie z Interu Miláno.

BRATISLAVA. Len dva mesiace stačili Maurovi Icardimu, aby presvedčil predstaviteľov parížskeho Saint Germain, nech začnú pracovať na jeho trvalom prestupe.

Argentínsky futbalový útočník je vo francúzskej metropole od leta na hosťovaní z Interu Miláno, kde v ostatnom období upadol do nemilosti za svoje trucovanie.

Vedenie PSG plánuje využiť opciu na 26-ročného zakončovateľa a aktivovať prestupovú klauzulu vo výške odstupného 70 miliónov.

Icardiho v ostatných mesiacoch odstavili v Interi na vedľajšiu koľaj, ale hneď po príchode k francúzskemu šampiónovi zaujal. V siedmich stretnutiach, z toho šesťkrát nastúpil v základnej zostave, dosiahol sedem gólov a pridal aj jednu asistenciu.

Aj preto sa Parížania už teraz rozhodli angažovať ho a údajne už na tom aj pracujú. Rokovania naberú na intenzite v priebehu decembra a januára. PSG má síce čas vyjadriť sa do konca sezóny, ale urobí to v predstihu, aby mu Icardiho nevyfúkol iný záujemca.

Jeho manželka a zároveň agentka Wanda Nara v pondelok prezradila, že jej manžel mohol odísť do tímu mestského rivala AC Miláno, ale zároveň pripustila, že prestup do francúzskej Ligue 1 bol pre Icardiho lepšou voľbou.

"Bola možnosť, aby Mauro zamieril do AC. Pre mňa osobne to bolo náročné rozhodovanie, zotrvanie v Miláne by bola pohodlnejšia voľba, ale ísť do mužstva ako PSG je najlepším rozhodnutím pre Maurovu kariéru," uviedla Icardiová podľa Football Italia pre Tiki Taka.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Francúzsko»Icardi presvedčil majiteľov PSG. Už sa uvažuje o stálom prestupe