Humenné zdolalo v pohári číslo tri Rovinj 3:0

Na snímke fanklub Chemesu.
Na snímke fanklub Chemesu. (Autor: TASR)
SITA|2. dec 2014 o 20:41

Odvetný duel odohrajú obaja súperi v stredu 17. decembra od 18.00 h v Humennom.

ROVINJ. Volejbalisti ŠK Chemes Humenné zvíťazili v utorkovom prvom zápase šestnásťfinále Vyzývacieho pohára mužov nad chorvátskym klubom MOK Rovinj na jeho palubovke hladko 3:0 a pred odvetou majú solídnu šancu na postup do osemfinále.

Vyzývací pohár je treťou najprestížnejšou pohárovou klubovou súťažou v Európe, v hierarchii je na čele Liga majstrov pred Pohárom CEV.

Odvetný duel odohrajú obaja súperi v stredu 17. decembra od 18.00 h v Humennom. Do osemfinále postúpi mužstvo s vyšším počtom bodov po absolvovaní oboch zápasov.

Tím si za víťazstvo 3:0 alebo 3:1 pripíše tri body, porazený so žiadnym alebo jedným setom na konte nezíska ani jeden bod. Výhra 3:2 je ohodnotená dvoma bodmi, prehra rovnakým výsledkom znamená pre neúspešné mužstvo jeden bod.

V prípade zhodného počtu bodov oboch tímov rozhodne o postupujúcom "zlatý set" do 15 bodov, ktorý odohrajú bezprostredne po skončení odvetného duelu.

Humenčania v prípade postupu vyzvú v osemfinále úspešnejšieho zo súboja Galatasaray Istanbul (Tur.) - MOK Jedinstvo Brčko (Bos. a Herc.).

MOK Rovinj (Chor.) - ŠK Chemes Humenné (SR) 0:3 (-23, -19, -18)

73 min, rozhodovali: Fattah (Nem.) a Sikanjic (Licht.)

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Halové športy»Volejbal»Humenné zdolalo v pohári číslo tri Rovinj 3:0