Hossa sa vraj vráti do Dinama Riga, jeho agent to popiera

SITA|16. apr 2011 o 13:07

Možný prestup slovenského hokejového útočníka Marcela Hossu do tímu KHL Dinama Riga nie je tak blízko, ako to uvádzajú lotyšské médiá.

Možný prestup slovenského hokejového útočníka Marcela Hossu do tímu Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) Dinama Riga nie je tak blízko, ako to uvádzajú lotyšské médiá.

RIGA. V sobotu portál novonews.lv priniesol správu, že dvadsaťdeväťročný krídelník je blízko príchodu do rižského Dinama z Ak Bars Kazaň, kluby už majú byť o transfere dohodnuté.

"Informácia, že Marcel Hossa sa vracia do Dinama Riga, nie je pravdivá. Je možné, že sa o tejto možnosti rozprávali zástupcovia oboch klubov, ale k prípadnému prestupu je potrebný aj súhlas Marcela Hossu," informoval agentúru SITA hráčov agent Peter Neveriš a pokračoval: "O takejto iniciatíve zatiaľ nevieme."

Súčasťou výmeny by sa mal stať aj Lauris Darziňš, ktorý by mal prestúpiť z Dinama Riga do Kazane. Marcel Hossa prišiel do Ak Bars Kazaň pred sezónou 2010/2011 s nálepkou najlepšieho kanoniera KHL, no túto povesť sa mu nepodarilo naplniť, keď strelil iba 19 gólov (predtým v Diname 39).

Jedným z hlavných faktorov pri návrate Marcela Hossu má byť podľa novonews.lv aj skutočnosť, že z Rigy má slovenský hokejista omnoho bližšie na Slovensko ako z Kazane.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»KHL»Hossa sa vraj vráti do Dinama Riga, jeho agent to popiera