Hološkova budúcnosť je nejasná, Sydney predĺžilo zmluvu s Bobom

Hráč Slovenska Filip Hološko (vľavo) a hráč Izraela Maor Melicsohn počas prípravného futbalového zápasu Izrael - Slovensko v izraelskom meste Netanya 5. marca 2014.
Hráč Slovenska Filip Hološko (vľavo) a hráč Izraela Maor Melicsohn počas prípravného futbalového zápasu Izrael - Slovensko v izraelskom meste Netanya 5. marca 2014. (Autor: TASR)
SITA|16. máj 2017 o 13:45

Tridsaťtriročný Slovák prišiel do klubu v lete 2015 a dohodol sa na pôsobení na dva roky.

SYDNEY. Slovenský futbalový útočník Filip Hološko už nie je zmluvne viazaný s austrálskym majstrovským klubom FC Sydney.

Športová budúcnosť slovenského futbalistu zostáva nejasná po tom, ako sa v súlade s očakávaniami upísal na ďalšiu sezónu Brazílčan Bobo v pozícii tzv. žolíka, referuje agentúra AAP, zdieľal to napríklad web SBS.

Posledným druhým "marquee playerom" s príjmom mimo skladby rozpočtového stropu sa totiž nedávno stal Srb Miloš Ninkovič a Hološko by musel pristúpiť na značnú redukciu príjmu, ak by mal záujem pokračovať v Sydney, vysvetlil web ABC.

Tridsaťtriročný piešťanský rodák prišiel do klubu v lete 2015 a dohodol sa na pôsobení na dva roky práve ako jeden zo žolíkov kádra.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Ďalšie súťaže»Hološkova budúcnosť je nejasná, Sydney predĺžilo zmluvu s Bobom