VIDEO: Dva góly a štyri body. Fantastický Nemec odohral životný zápas

Šimon Nemec v drese Uticy Comets.
Šimon Nemec v drese Uticy Comets. (Autor: Twitter / Utica Comets)
Oh my Hockey|12. nov 2023 o 11:55

Nazbieral aj päť plusiek a päť striel.

UTICA. Slovenský obranca Šimon Nemec zažiaril v zápase Uticy proti Rochesteru v noci zo soboty na nedeľu. K výhre 6:0 prispel štyrmi bodmi.

Devätnásťročný hokejista strelil dva góly a pridal dve asistencie. Tento výkon je zatiaľ najlepší v jeho doterajšej zámorskej kariére.

VIDEO: Štyri body Šimona Nemca proti Rochesteru

Prvý bod zaznamenal v čase 6:04, keď krásnym pasom našiel Graema Clarkea. V 31. minúte bol pri gólovej akcii, ktorú zakončoval Criscuolo.

Prvý gól strelil v 43. minúte. Do poloodkrytej siete poslal puk po prihrávke Wotherspoona. V čase 54:48 ešte dokončil debakel a uzavrel stav stretnutia.

V zápase pozbieral až 5 plusových bodov a päťkrát vystrelil na bránku. V oboch štatistikách bol najlepším mužom zápasu, v ktorom ho vyhlásili za tretiu hviezdu.

Horúci kandidát na povolanie do NHL má po 7 zápasoch na konte 6 (2+4) bodov. Hoci úvod sezóny vynechal pre zranenie, už sa dostal do päťky najproduktívnejších hráčov Comets. Medzi obrancami tímu nemá nik viac bodov.

Jeho krajan Peter Repčík výrazne prispel k triumfu Drummondville nad Blainville-Boisbriand 6:3 v kanadskej juniorskej lige QMJHL.

Devätnásťročný útočník dosiahol v stretnutí prvý hetrik a pripísal si ešte asistenciu. Na konte má po 18 odohratých zápasoch 22 bodov (13+9).

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Ďalšie súťaže»AHL»VIDEO: Dva góly a štyri body. Fantastický Nemec odohral životný zápas