Mešár s ďalším gólom. Z prvej vyslal nechytateľnú ranu

Filip Mešár v drese Kitcheneru Rangers.
Filip Mešár v drese Kitcheneru Rangers. (Autor: Twitter / Kitchener Rangers)
Oh my Hockey|9. nov 2022 o 07:13

Program juniorskej OHL priniesol slovenský súboj.

KITCHENER. Kitchener Rangers si v noci z utorka na stredu suverénne poradili s hokejistami Owen Sound Attack. Vyhrali 7:1.

Zaujímavosťou je, že ani jeden strelec nedal viac ako gól. Postupne sa presadili Serpa, Motew, Mešár, Martin, Sop, Fishman a Rehkopf.

Slovenský forvard Filip Mešár v 36. minúte zvyšoval vedenie Kitcheneru na 3:1. Využil výbornú ponuku od spoluhráča a z prvej vyslal nechytateľnú strelu.

VIDEO: Gól Filipa Mešára proti Owen Sound Attack.

Mešár ku gólu pridal plusový bod. Dvakrát vystrelil na bránku. V prebiehajúcom ročníku má v šiestich zápasoch deväť bodov, z toho päť gólov.

Ťažkú porážku okúsil Servác Petrovský. Forvard v službách Owen Sound asistoval pri jedinom góle tímu v čase 35:00. V oslabení skóroval Cedrick Guindon.

VIDEO: Asistencia Serváca Petrovského.

Petrovský vystrelil na bránu rovnaký počet striel ako Mešár. Zatiaľ zbiera bod na zápas, po trinástich dueloch má v bilanciu dva góly a jedenásť asistencií.

Stretnutie bolo prekvapivo jednoznačné. Owen Sound sú totiž s 18 bodmi aktuálne druhým najlepším tímom súťaže, kým Kitchener s dvanástimi okupuje predposlednú priečku.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Ďalšie súťaže»OHL»Mešár s ďalším gólom. Z prvej vyslal nechytateľnú ranu