Pánik zase skóroval, Pospíšilov spoluhráč nepotrestal hrubú chybu brankára

Richard Pánik (vpravo) v drese New York Islanders.
Richard Pánik (vpravo) v drese New York Islanders. (Autor: TASR/AP)
Oh my Hockey|12. jún 2022 o 08:18

Stockton vyhral v predĺžení a znížil stav série na 2:3.

STOCKTON. Semifinále play off AHL pokračovalo zápasmi číslo 5.

Na západe sa v Stocktone stretli domáci Heat s Martinom Pospíšilom proti tímu Chicago Wolves s Richardom Pánikom.

Hráči Stocktonu zvíťazili 3:2 po predĺžení a zvrátili koniec série. Druhýkrát za sebou vyhrali v predĺžení, v sérii prehrávajú už len 2:3 na zápasy.

Gól strelil aj Richard Pánik. V 50. minúte vyrovnával strelou spomedzi kruhov na 2:2 počas presilovej hry. Pre Slováka to bol druhý presný zásah v play off a druhý v tejto sérii. Počas stretnutia zaznamenal päť striel na bránu.

Zápas rozhodla 15. minúta predĺženia, keď strelil gól Connor Mackey. Koniec ale mohol prísť už skôr, útok Stocktonu ale nepotrestal hrubú chybu brankára Chicaga.

Alex Lyon rozohral puk priamo na hokejku súperovho hráča Kirklanda, ktorý mal možnosť rútiť sa na prázdnu bránu. Z veľkej blízkosti gól nedal. Zastavili ho obrancovia Wolves.

V zápase bodoval aj Martin Pospíšil, pripísal si asistenciu na zásah Pelletiera, ktorý dával tímu vedenie 2:1. Adam Ružička do stretnutia nenastúpil.

V druhom semifinále je stav takisto 3:2 na zápasy. Springfield Thunderbirds vedú nad tímom Laval Rockets. Springfield otočil nočný duel zo stavu 0:2 a vyhral 3:2 po predĺžení.

Víťazi oboch súbojov play off sa stretnú vo finále bojov o Calder Cup.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»Pánik zase skóroval, Pospíšilov spoluhráč nepotrestal hrubú chybu brankára