ONLINE: HC MONACObet Banská Bystrica - HK Dukla Trenčín dnes, Tipos extraliga LIVE (6. kolo)

HC MONACObet Banská Bystrica - HK Dukla Trenčín: ONLINE prenos zo zápasu 6. kola Tipos extraligy.
HC MONACObet Banská Bystrica - HK Dukla Trenčín: ONLINE prenos zo zápasu 6. kola Tipos extraligy. (Autor: Sportnet)
Sportnet|4. okt 2024 o 14:30

Sledujte s nami ONLINE prenos zo zápasu 6. kola Tipos extraligy: HC MONACObet Banská Bystrica - HK Dukla Trenčín.

BANSKÁ BYSTRICA. Hokejisti HC MONACObet Banská Bystrica a HK Dukla Trenčín dnes hrajú zápas 6. kola Tipos extraligy.

Kde sledovať zápasy Tipos extraligy v tv?
Nasledujúce 3 týždne nie je plánovaný žiaden priamy prenos.

Hokej sledujte s nami naživo ako online prenos.

ONLINE: HC MONACObet Banská Bystrica - HK Dukla Trenčín dnes (Tipos extraliga, 6. kolo, piatok, LIVE)

Tipos Extraliga (SR)  2024/2025
04.10.2024 o 17:30
6. kolo
B. Bystrica
2:0
(2:0, 0:0)
22' minúta
Prebiehajúci
Trenčín
Prehľad
Góly a asistencie: 1. Boucher (Chicoine, Voyer), 14. Boucher (Bíreš, Wedman). Rozhodca: Baluška, T. Orolin – M. Orolin, Ordzovenský.
Prenos
21:32
Vylúčenie v tíme HK DUKLA Trenčín:
Leskinen – 2 min., sekanie.
20:01
Začala sa druhá tretina.
Prvá tretina zápasu medzi Banskou Bystricou a Trenčínom priniesla dva góly, pričom oba presné zásahy na domácej strane zaznamenal Boucher. Aj keď hostia opticky hrajú vyrovnaný zápas, tak už nevyužili dve presilové hry a hlavne inkasovali dva celkom jednoduché góly, na čo tréner Bokroš zareagoval stiahnutím Valenta a do bránky hostí poslal Melicherčíka. Druhá tretina sa začne približne o 18:23.
20:00
Prvá tretina sa skončila.
18:57
Vylúčenie v tíme HC MONACObet Banská Bystrica:
Faith – 2 min., sekanie.
18:25
Domáci môžu odskočiť na rozdiel troch gólov, ak by využili svoju prvú presilovku v zápase a Adams nebezpečne zakončoval z pravého kruhu, ale už nový vystriedaný brankár hostí Melicherčík si pripísal dôležitý zákrok.
18:06
Vylúčenie v tíme HK DUKLA Trenčín:
Cardwell – 2 min., krosček.
16:59
Hosťom sa nepodarilo puk ešte zachrániť v útočnom pásme, takže sa píska postavenie mimo hry.
15:51
Hrachovina opäť radšej prerušil hru, keď sa hostia vydali dopredu, ale finálna prihrávka do predbránkového priestoru bola nepresná.
13:11
changeStriedanie v tíme HK DUKLA Trenčín:
z ihriska odchádza Valent, prichádza Melicherčík.
13:11
goalBanská Bystrica dala gól! Domáci zvládli aj druhé oslabenie a po jeho skončení navyšujú vedenie, keď Bírešove nahodenie od pravého mantinelu šikovne tečoval MATTHEW BOUCHER za chrbát bezmocného Valenta a pridáva svoj druhý presný zásah v zápase! Asistencie: Bíreš, Wedman
12:20
Hostia sa konečne dočkali strely na bránu vo svojej druhej presilovke v zápase, ale Hrachovina zakročil proti zakončeniu Ahla z pravého kruhu.
10:52
Vylúčenie v tíme HC MONACObet Banská Bystrica:
Wedman – 2 min., hákovanie.
10:02
Adams sa pokúsil nájsť spoluhráča pred Valentom, ale defenzíva hostí predviedla úspešný blok a puk sa odrazil mimo hraciu plochu.
09:38
Nepresná rozohrávka na domácej strane priniesla prvé zakázané uvoľnenie v zápase.
08:43
Hosťujúca defenzíva zblokovala Voyerov strelecký pokus a puk sa odrazil mimo hraciu plochu medzi striedačky oboch tímov.
07:43
Josling nahadzoval puk od ľavého mantinelu z veľkého uhla a Hrachovina ho radšej podržal v lapačke.
07:16
Domáci prechod do útoku bol kostrbatý a nakoniec aj zastavený pre postavenie mimo hry.
06:03
Hosťom sa nepodarilo využiť prvú presilovú hru v zápase, napokon až po nej Baláž zakončoval z pravého kruhu, ale Hrachovina predviedol úspešný zákrok a prerušil hru.
03:42
Vylúčenie v tíme HC MONACObet Banská Bystrica:
Chicoine – 2 min., podrazenie.
00:27
goalBanská Bystrica dala gól! Tak to je neuveriteľný úvod v podaní domácich, keď tvrdú strelu od modrej čiary v podaní Chicoina sa Valentovi podarilo vyraziť len pred seba, kde bol pripravený MATTHEW BOUCHER a úspešne dorazil puk do odkrytej hosťujúcej bránky! Asistencie: Chicoine, Voyer
00:01
Stretnutie sa práve začalo.
Úvodné zostavy:

HC MONACObet Banská Bystrica: Hrachovina (Rabčan) – Chicoine, Scarlett – Zeleňák, Žabka – D. Stránský, Michalčin – Česánek – Petriska, Boucher, Voyer – Faith, Wedman, Adams – Tomka, Bíreš, Výhonský – Matoušek, Čunderlík, A. Stránský
Tréner: V. Országh

HK DUKLA Trenčín: Valent (Melicherčík) – Macejko, Cardwell – Hatala, Schmiemann – Starosta, Hlaváč – Hudec, Bokroš – Green, Baláž, Ahl – Záborský, Stapley, Josling – Leskinen, Bortňák, Sojčík – Krajčovič, Dej, Tomík
Tréner: E. Bokroš

Rozhodca: Baluška, T. Orolin – M. Orolin, Ordzovenský.
Vitajte pri sledovaní zápasu 6. kola Tipos Extraligy, v ktorom Banská Bystrica privíta Trenčín. Domáci sa držia na štvrtom mieste v tabuľke, keď zatiaľ prehrali iba raz najtesnejším spôsobom o gól na Slovane, inak získali po dva body za domáce víťazstvá so Spišskou Novou Vsou a Košicami a v posledných dvoch zápasoch získali už po tri body za jasné víťazstvá nad Michalovcami a Novými Zámkami. Naopak hostia stále márne čakajú na čo i len bod v novej sezóne, keď prehrali zatiaľ všetkých päť zápasov a nachádzajú sa na poslednom mieste tabuľky s hrôzostrašným celkovým skóre 11:31. Domáci sú tak dnes jasným favoritom a očakáva sa ich ďalšie jasné víťazstvo za tri body, ale na druhej strane hostia už potrebujú prelomiť katastrofálny vstup do sezóny a uvidíme, či sa im podarí prekvapiť v skvelej forme hrajúcich Baranov v úvode sezóne.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:30.

Tabuľka Tipos extraligy

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Slovensko»TIPOS extraliga»ONLINE: HC MONACObet Banská Bystrica - HK Dukla Trenčín dnes, Tipos extraliga LIVE (6. kolo)