New Jersey posilňuje na všetkých frontoch. Prichádza bývalý manažér Philadelphie

Hokejisti New Jersey Devils.
Hokejisti New Jersey Devils. (Autor: SITA/AP)
Oh my Hockey|2. aug 2024 o 07:50

V klube bude pôsobiť aj bývalý kapitán.

NEWARK. V New Jersey sú odhodlaní vybudovať majstrovský tím. V duchu hesla "viac hláv, viac rozumu" preto rozšírili realizačný tím o skúsené mená.

Generálny manažér Tom Fitzgerald sa obklopil trojicou nových ľudí. Ide o Chucka Fletchera, Andyho Greenea a Mannyho Legaceho.

Prvý menovaný je dlhoročný funkcionár. V minulosti už dokonca pár mesiacov pôsobil v tejto organizácii ako poradca a rovnakú rolu prijal aj tentoraz.

Známejší však je ako generálny manažér. Túto funkciu plnil v kluboch Florida Panthers, Minnesota Wild a Philadelphia Flyers. Okrem toho bol asistentom generálneho manažéra v Anaheime a v Pittsburghu v sezóne 2008/09 pri zisku Stanleyho pohára.

Andy Greene je bývalým kapitánom "diablov". V klube sa teraz stane poradcom pre hokejové operácie.

Manny Legace pôsobil v minulosti v NHL ako brankár a tréner brankárov. V New Jersey si po prvý raz vyskúša úlohu skauta, a to dokonca šéfa skautingu brankárov.

Spolu s menovanými boli do nižších pozícií v organizácii uvedení skauti Mike Rooney, Mike Yandle, Geoff Sanderson a Ryan Fitzgerald. Devils zároveň najali fyzioterapeuta Coreyho Dietzea, korčuliarskeho trénera Angela Sersea či kustóda Bobbyho Juliana.

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»New Jersey posilňuje na všetkých frontoch. Prichádza bývalý manažér Philadelphie