Toronto v problémoch. Zranil sa im ďalší kľúčový obranca

Morgan Rielly.
Morgan Rielly. (Autor: TASR/AP)
Oh my Hockey|23. nov 2022 o 06:57

Maple Leafs prišli už o tretieho zadáka.

TORONTO. Toronto Maple Leafs zapísali Morgana Riellyho na listinu dlhodobo zranených hráčov, čo znamená, že vynechá minimálne 10 zápasov alebo 24 dní.

Urobili tak potom, čo v pondelok proti New Yorku Islanders utrpel zranenie kolena. Po kolízii so súperovým forvardom Kylem Palmierim v tretej tretine opustil zápas.

Nejde o prvú stratu pre zadné rady tímu. Tým už chýbajú traja najlepšie platení beci, okrem Riellyho aj Jake Muzzin a T. J. Brodie. Prvý menovaný má veľké problémy s chrbticou a vráti sa najskôr vo februári.

Rielly bol najvyťažovanejším hráčom tímu, priemerne hrával 23 sekúnd. V dvadsiatich dueloch bez gólu pozbieral šestnásť asistencií.

V tíme ešte zostávajú Mark Giordano, Justin Holl, Rasmus Sandin, Timothy Liljegren i Jordie Benn. "Javorové listy" povolali z farmy Victora Meteho a Maca Hollowella.

Nevedno, aké budú ďalšie kroky manažmentu klubu, avšak nie je vylúčený ani zisk ďalšieho obrancu. Ako kandidáti sa spomínajú Dmitrij Orlov, Carson Soucy, Matt Dumba, Vladislav Gavrikov, Mike Reilly či dokonca Jakob Chychrun.

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»Toronto v problémoch. Zranil sa im ďalší kľúčový obranca