Mešár hviezdil aj v druhom zápase. Nádherným blafákom rozhodol v predĺžení

Filip Mešár sa so spoluhráčmi raduje z gólu.
Filip Mešár sa so spoluhráčmi raduje z gólu. (Autor: Twitter / Kitchener Rangers)
Oh my Hockey|23. okt 2022 o 07:28

Filip Mešár má po dvoch zápasoch v OHL bilanciu 3+3.

KITCHENER. Filip Mešár okamžite po príchode do kanadskej juniorskej Ontario Hockey League dominuje, čo predviedol ďalším brilantným výkonom.

V druhom zápase po príchode do tímu strelil dva góly.

Kitchener nezačal zápas proti Guelph Storm najlepšie. Vyhrával síce už po 18 sekundách zásluhou Serpu, no do konca prvého dejstva skórovali Buchinger a Pastujov a stav otočili.

V 22. minúte sa opäť presadil Pastujov a poslal Storm už do dvojgólového vedenia. Potom prišiel dôležitý kontaktný gól Mešára. V čase 35:21 znižoval na 3:2.

VIDEO: Prvý gól Filipa Mešára v zápase proti Guelph Storm.

Kitchener v tretej tretine vďaka gólu Swicka dokázal vyrovnať a poslať duel do predĺženia. Tam opäť prišla Mešárova chvíľa.

Komentátor bol šťastím a úžasom bez seba, keď Mešár dostal puk, nabral rýchlosť a nádherným blafákom rozhodol o bodoch pre Rangers.

VIDEO: Víťazný gól Filipa Mešára.

Kitchener vyhral tretí duel po sebe. Predtým nemali na konte ani jednu výhru, ťahali päťzápasovú šnúru bez víťazstva. Mešár v ich drese zatiaľ neprehral.

Proti Guelph získal ocenenie prvá hviezda zápasu. Okrem dvoch gólov mal aj dva plusové body, bránku ohrozil celkom trikrát.

V prvom zápase za Kitchener strelil slovenský útočník gól a na tri prihral.

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Ďalšie súťaže»Mešár hviezdil aj v druhom zápase. Nádherným blafákom rozhodol v predĺžení