VIDEO: Dvorský s Pekarčíkom ovládli zápas. Premiérovo skóroval Viliam Kmec

Dalibor Dvorský v zápase Slovensko - Fínsko vo štvrťfinále MS v hokeji do 20 rokov 2024.
Dalibor Dvorský v zápase Slovensko - Fínsko vo štvrťfinále MS v hokeji do 20 rokov 2024. (Autor: Puckfans.at / Andreas Robanser)
Oh my Hockey|16. sep 2024 o 06:45

Filip Mešár nebodoval ani na druhý pokus.

NEW YORK. Jeden strelil dva góly, ďalší pripojil dve asistencie. Slovenskí mladíci v drese St. Louis Blues odohrali vynikajúci zápas.

Dvojgólový Juraj Pekarčík a tvorca hry Dalibor Dvorský prispeli k víťazstvu "bluesmanov" 6:2 nad Minnesotou Wild. Ich tím ovládol Tom Kurvers Prospect Showcase po dvoch výhrach.

Na oficiálnom klubovom webe označili Pekarčíka za lídra ofenzívy. Na začiatku tretej tretiny strelil víťazný gól po asistencii Dvorského a v čase 51:07 zvýšil na 6:1.

VIDEO: Víťazný gól z hokejky Juraja Pekarčíka

Dvorský bodovo nezaostal. Po tejto asistencii si pripísal ďalšiu pri presnom zásahu Marca-Andreho Gaudeta v oslabení v 49. minúte.

VIDEO: Asistencia Dalibora Dvorského pri góle Gaudeta v oslabení

Zaujal aj Viliam Kmec. Nedraftovaný obranca dostal pozvánku do kempu Vegas Golden Knights.

V noci na pondelok sa premiérovo zapísal do bodovania. K výhre "zlatých rytierov" 5:3 nad Seattlom prispel gólom. Presadil sa v 25. minúte, keď zvyšoval na 3:0.

VIDEO: Gól Viliama Kmeca proti Seattlu

Filip Mešár si nerozšíril štatistiky ani v odvetnom dueli proti Torontu Maple Leafs. Jeho Montreal Canadiens prehrali 4:5.

Krídelník druhého útoku pritom nebol bez šancí. Jednu si vypracoval po úniku za obranu, ale s jeho strelou si poradil brankár "javorových listov" Peksa.

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»VIDEO: Dvorský s Pekarčíkom ovládli zápas. Premiérovo skóroval Viliam Kmec