Bizár všetkých bizárov. Prezident asociácie kritizoval rozhodcov, ktorým šéfuje

Aleš Pavlík, majiteľ HC Vítkovice.
Aleš Pavlík, majiteľ HC Vítkovice. (Autor: hc-vitkovice.cz)
Michal Šášky|6. apr 2023 o 22:20

Majiteľ hokejového klubu a šéf extraligy opäť neudržal emócie.

VÍTKOVICE. Hokejoví fanúšikovia v českej extralige čakali na prvý gól semifinálovej série medzi Vítkovicami a Hradcom Králové vyše dvoch hodín čistého času.

V prvom stretnutí nepadol gól v riadnom hracom čase ani v dvadsaťminútovom predĺžení. Prvé víťazstvo v sérii spečatili hostia z Hradca Králové až po samostatných nájazdoch.

Gól z hry padol až v úvode tretej tretiny druhého stretnutia. Išlo o historicky najdlhšie čakanie na gól z hry v sérii play off extraligy.

Vtedy sa zápas zlomil. Hráči Vítkovíc počas poslednej tretiny dvakrát viedli, ale zakaždým o náskok prišli. A druhý zápas napokon prehrali v predĺžení.

Premiérovo sa presadil Patrik Miškář, ktorý pôvodne ani nemal hrať. Až tri góly z piatich museli overovať rozhodcovia na videu.

VIDEO: Najlepšie momenty zápasu Vítkovice - Hradec Králové (2:3pp)

Majiteľ domáceho klubu smeroval po záverečnom hvizde k šatniam rozhodcov. Zasypal ich spŕškou vulgarizmov.

Dalo by sa hovoriť o bežnej súčasti prejavov vyhrotených emócií. Ak by nepadli slová o korupcii rozhodcov, a to priamo od prezidenta asociácie, ktorá im šéfuje.

Hrozila bitka

Gólový hrdina stretnutia ešte niekoľko hodín pred zápasom nevedel, že sa objaví na ľade. Na súpiske však po dlhom čase chýbal rekordman.

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Česko»Česká hokejová extraliga»Bizár všetkých bizárov. Prezident asociácie kritizoval rozhodcov, ktorým šéfuje