Guardiola zničil môj sen hrať za Barcelonu, tvrdí Ibrahimovič

TASR|29. aug 2010 o 11:30

Švédsky futbalista Zlatan Ibrahimovič si pred odchodom do AC Miláno neodpustil kritiku na adresu trénera Barcelony Pepa Guardiolu.

Madrid. Dvadsaťosemročný útočník odchádza do Milána na hosťovanie, pričom po skončení sezóny budú mať rosso-neri možnosť získať "Ibru" na riadny prestup za odstupné vo výške 24 miliónov eur.

Ibrahimovič podľa vlastných slov netuší, prečo sa ho tréner Barcelony snažil pred začiatkom sezóny čím skôr zbaviť. "Guardiola je filozof, ktorý zničil môj sen hrať za Barcelonu. Keď vstúpim do miestnosti, Guardiola odíde. Neviem, či sa ma bojí alebo čo. Porozprávajte sa s ním, to on má problém," povedal novinárom. "Som veľmi rád, že odchádzam do Milána. Vo futbale sa môže všetko zmeniť v priebehu 24 hodín. Toto je koniec, aký si Guardiola želal," dodal.

Ibrahimovič prišiel do katalánskeho veľkoklubu v roku 2009 z Interu Miláno s povesťou jedného z najlepších kanonierov na svete, no úvodná sezóna v Primere Division mu príliš nevyšla a Guardiola ho v minulotýždňovom Superpohári nechal sedieť iba na lavičke náhradníkov. Pred niekoľkými dňami sa švédsky reprezentant posťažoval, že ho kouč dlhodobo ignoruje a nekomunikuje s ním.

Informovala agentúra Reuters.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Taliansko»Guardiola zničil môj sen hrať za Barcelonu, tvrdí Ibrahimovič