Grendel sa musí podrobiť operácii chrbta, vráti sa až na jar

SITA|23. sep 2007 o 12:47

BRATISLAVA 23. septembra (SITA) - Slovenský prvoligový futbalový klub ZTS Dubnica sa bude musieť v zostávajúcej časti jesennej fázy najvyššej domácej súťaže Corgoň ligy 2007/2008 zaobísť bez služieb útočníka ...

BRATISLAVA 23. septembra (SITA) - Slovenský prvoligový futbalový klub ZTS Dubnica sa bude musieť v zostávajúcej časti jesennej fázy najvyššej domácej súťaže Corgoň ligy 2007/2008 zaobísť bez služieb útočníka Erika Grendela. Reprezentanta SR do 21 rokov totiž už dlhšiu dobu trápia rôzne zranenia, a preto sa podľa internetového portálu www.futbal.sk bude musieť podrobiť operačnému zákroku.

Ešte stále len 18-ročného dubnického odchovanca (nar. 13. októbra 1988) začal už na jar trápiť chrbát, pričom neskôr mal problémy s lýtkom a aj stehnom. Pridali sa k tomu ešte ďalšie komplikácie, preto odohral Grendel celú jarnú prelínaciu súťaž o účasť v Corgoň lige a úvodné zápasy novej sezóny 2007/2008 so sebazaprením. "Mám posunutú platničku a z toho vyplývali aj problémy s pravým lýtkom, ktoré mi pri záťaži tŕpne a obmedzuje ma. Lekár reprezentácie Vladimír Pener mi dával injekcie do chrbta, ktoré pomohli, ale o dva týždne sa bolesti vrátili. Vo štvrtok som bol v Bratislave u špecialistu na chrbticu pána MUDr. Reháka. S oboma lekármi sme sa dohodli, že podstúpim operáciu, pri ktorej mi spevnia problémovú časť chrbta skrutkami, aby platnička nevyskakovala. Zákrok by sa mal uskutočniť koncom októbra v Bratislave. Ak všetko dobre dopadne, budem sa po ňom zotavovať približne štyri až päť mesiacov," vysvetlil pre www.futbal.sk Erik Grendel, o ktorého sa v lete zaujímala napríklad Mladá Boleslav či talianske druholigové Treviso.


Nachádzate sa tu:
Domov