Grant by sa mohol vrátiť do Chelsea na post Benitezovho asistenta

TASR|3. dec 2012 o 12:18

Bývalý tréner futbalistov Chelsea Londýn Avram Grant by sa mohol vrátiť na Stamford Bridge.

LONDÝN. Podľa pondelňajších informácií britského denníka The Guardian je v hre jeho pôsobenie na poste asistenta nového trénera "The Blues" Rafaela Beniteza.

Majiteľ úradujúceho víťaza Ligy majstrov Roman Abramovič prednedávnom vyhodil talianskeho trénera Roberta Di Mattea a nahradil ho Španielom Benitezom. Bývalý kouč FC Liverpool zatiaľ odkoučoval na lavičke Chelsea tri zápasy a ani v jednom nezvíťazil.

Cez víkend utrpeli "modrí" prehru na ihrisku mestského rivala West Ham United 1:3, hoci viedli a v Premier League čakajú na plný bodový zápas už sedem stretnutí. To je ich najhoršia bilancia od roku 1995. V tabuľke je tretia a na lídra Manchester United stráca desať bodov.

Guardian v pondelok podľa agentúry dpa vyniesol správu, že Abramovič uvažuje nad zavolaním Granta na post konzultanta Beniteza, resp. priamo na post jeho asistenta. Izraelský kormidelník koncom roka 2007 vystriedal na poste hlavného kouča Portugalčana Joseho Mourinha. Po prehre vo finále Ligy majstrov s Manchestrom United však aj on dostal výpoveď.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»Grant by sa mohol vrátiť do Chelsea na post Benitezovho asistenta