Grajciar zostáva v Poľsku. Je naším kľúčovým hráčom, tvrdí tréner

(Autor: Twitter)
SITA|6. jún 2015 o 07:48

Peter Grajciar pôsobí v Slasku Vroclav od decembra minulého roka. A bude zaň hrať minimálne do júna 2016.

VROCLAV. Slovenský futbalový stredopoliar Peter Grajciar bude naďalej súčasťou poľského klubu Slask Vroclav. Do mužstva účastníka poľskej Ekstraklasy zamieril v decembri minulého roka.

Hráčom klubu bude minimálne do júna 2016. Súčasťou novej dohody je aj možnosť predĺženia spolupráce o ďalších dvanásť mesiacov. "Veľmi sa teším, že zostávam vo Vroclave," priznal podľa portálu sportowefakty.pl.

"Cítim sa v tomto klube skvele, v šatni sme výborná partia. Páči sa mi aj mesto a výborní fanúšikovia. Navyše na nás čaká účinkovanie v Európskej lige. Už sa nemôžem dočkať ďalších zápasov," dodal.

Peter Grajciar svoje kvality predvádzal aj v predchádzajúcich kluboch.

Grajciar v minulosti pôsobil aj v gruzínskom Diname Tbilisi, tureckom Konyaspore či popredných pražských kluboch Slavia a Sparta.

"Peter dobre zapadol do nášho mužstva a potvrdil to, prečo sme ho angažovali. Neskôr síce ubral z plynu, ale na konci sezóny znova ukázal, že je naším kľúčovým hráčom," konštatoval tréner Tadeusz Pawlowski.

"Stále má veľký potenciál, jeho fyzické previerky sú lepšie a lepšie. Verím, že v novej sezóne nám prinesie veľa radosti."

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Ďalšie súťaže»Grajciar zostáva v Poľsku. Je naším kľúčovým hráčom, tvrdí tréner