Giovinco tvrdí, že je ako Messi či Agüero

SITA|29. aug 2008 o 16:56

TURÍN 29. augusta (SITA) - Taliansky futbalista Juventusu Turín Sebastian Giovinco je podľa vlastných slov presvedčený, že jeho kvality sa vyrovnajú Lionelovi Messimu či Sergiovi Agüerovi. Ofenzívne ladeného ...

TURÍN 29. augusta (SITA) - Taliansky futbalista Juventusu Turín Sebastian Giovinco je podľa vlastných slov presvedčený, že jeho kvality sa vyrovnajú Lionelovi Messimu či Sergiovi Agüerovi. Ofenzívne ladeného stredopoliara s dvojicou Argentínčanov nespája iba približne rovnaký vek, ale aj nevysoký vzrast a technické danosti. "Áno, často ma s týmito dvoma futbalistami porovnávajú a je pravdou, že som ako oni. Pokúsim sa v drese Juventusu potvrdiť svoje kvality, no nebude to ľahké. Mal som možnosť prestúpiť aj do iného tímu, rozhodol som sa však zostať, pretože tento klub je pre mňa splneným snom," povedal 21-ročný rodák z Turína.

Giovinca mali možnosť vidieť v akcii aj slovenskí diváci - v odvetnom zápase 3. predkola Ligy majstrov 2008/2009 Artmedia Petržalka - Juventus Turín (1:1), ktorý sa v utorok hral na bratislavskom Tehelnom poli, v 70. min vystriedal českého záložníka Pavla Nedvěda.


Nachádzate sa tu:
Domov