Getzlaf stále s otáznikom, Yzerman má pripravený plán B

TASR|14. feb 2010 o 12:21

Aj keď správy o stave zraneného členka kanadského hokejového reprezentanta Ryana Getzlafa zneli v priebehu týždňa optimisticky, jeho účasť na olympijskom turnaji vo Vancouvri je stále v ohrození.

Vancouver.

Center Anaheimu už boľavé miesto postupne zaťažuje pri tréningu, do sobotňajšieho zápasu NHL na ľade Calgary (Ducks prehrali 1:3) ešte nezasiahol.

Vedenie kanadskej reprezentácie teraz netrpezlivo čaká na novinky od klubového lekára Anaheimu, ale veľa času už jej nezostáva. V prípade negatívneho vývoja je pripravený za Getzlafa zaskočiť Jeff Carter z Philadelphie, ktorého už generálny manažér Steve Yzerman medzičasom požiadal, aby priletel do metropoly Britskej Kolumbie.

Známe sú aj ďalšie mená kanadských náhradníkov. Hoci Yzerman svoj oficiálny zoznam nezverejnil, v zámorských médiách sa objavili informácie, že na listine "čakateľov" sa nachádzajú útočníci Martin St. Louis a Steven Stamkos z Tampy Bay, obrancovia Jay Bouwmeester (Calgary) a Stéphane Robidas (Dallas) a brankár Chris Mason (St. Louis).

Nachádzate sa tu:
Domov»Ďalšie športy»Olympijské»Getzlaf stále s otáznikom, Yzerman má pripravený plán B