Galliani sľubuje príchod Ronaldinha a Ševčenka do AC Miláno

SITA|10. apr 2008 o 15:13

RÍM 10. apríla (SITA, AFP) - Viceprezident talianskeho futbalového veľkoklubu AC Miláno Adriano Galliani je presvedčený o tom, že sa mu v blížiacom sa letnom prestupovom termíne podarí zlanáriť do kádra ...

RÍM 10. apríla (SITA, AFP) - Viceprezident talianskeho futbalového veľkoklubu AC Miláno Adriano Galliani je presvedčený o tom, že sa mu v blížiacom sa letnom prestupovom termíne podarí zlanáriť do kádra "rossoneri" Ronaldinha aj Andrija Ševčenka. Obom ofenzívnym klenotom sa v ich súčasných pôsobiskách FC Barcelona, resp. FC Chelsea vôbec nedarí a čoraz častejšie sa hovorí o ich odchode do iných klubov.

Postup katalánskeho tímu do semifinále Ligy majstrov 2007/08 počas Ronaldinovho zranenia pravdepodobne presvedčí kompetentných o tom, že Barcelona sa zaobíde aj bez brazílskeho loptového virtuóza. "Neviem, či nám súčasný úspech španielskeho tímu naozaj pomôže, ale som presvedčený o tom, že v lete sa s nimi dohodneme na prestupe Ronaldinha," povedal o dvojnásobnom najlepšom futbalistovi planéty Galliani a na margo Ševčenka dodal: "Môžem potvrdiť, že v AC Miláno sú dvere pre Ševu stále otvorené a Ancelotti by ho rád privítal späť. Môže sa však stať, že nakoniec nepríde ani jeden. Obaja majú ešte platné zmluvy so svojimi zamestnávateľmi, takže máme obmedzené možnosti. Chceme ich a ak odídu preč z Londýna a z Barcelony, bude to jedine do AC Miláno."


Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Taliansko»Galliani sľubuje príchod Ronaldinha a Ševčenka do AC Miláno